vrijdag 25 juli 2014

Hema Holographic Nail Polish nr. 53

Ik heb veel soorten nagellak in mijn collectie : van glitter tot liquid sand tot … Noem maar op. Echter komen er zoveel nieuwe soorten uit dat het leuk is om eens wat nieuws te proberen. Holografische nagellakken zien er heel mooi uit maar vond nergens de kleur die ik heel graag wilde. Tòt ik bij de Hema langsging. Daar stond een hele rij aan felle kleurtjes, glitters en ... holografische nagellakken ! Aangezien ze maar €3,75 per stuk waren, nam ik de kleur 53 mee om te testen.


Een holografische nagellak is eigenlijk een nagellak met veel verschillende kleurtjes. Geen glitters want die kan je echt zien op je nagels; je kan het een beetje vergelijken met pixels. Afhankelijk van hoe het licht erop valt, krijg je een andere kleur. Heel apart en goed gevonden.

Spijtig genoeg was deze nagellak een dikke tegenvaller. De kleur op zichzelf vond ik wel mooi (het is iets dat ik nog niet in mijn collectie heb) maar de substantie ... Met een eerste laagje krijg je een dekking met gaten. De substantie is heel raar : telkens als je probeert die gaten te bedekken, creëer je op een andere plaats weer een gat. Bij een 2de laag zijn zo goed als alle gaten verdwenen.Buiten die rare substantie is de houdbaarheid bijzonder slecht. Diezelfde dag nog had ik al een aantal chips waardoor ik de hele nagellak er heb moeten afhalen. Nee, wat mij betreft is deze nagellak geen aanrader. Hema heeft er vele betere in het assortiment zitten.

De Hema Holografische nagellakken kan je kopen voor €3,75 per stuk.

Heb jij aanraders van andere merken met holografische nagellakken?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Wat jammer dat deze tegenvalt. Wacht maar binnenkort krijg je een paar Hema toppers ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Me nieuwsgierig maken, is echt niet goed ! :D

      Verwijderen