maandag 7 juli 2014

Revlon ColorBurst Lip Balms

De Revlon ColorBurst Lip Balms heb ik begin dit jaar in Londen gekocht. Ik koop liever mijn Revlon producten daar, hier in België vind ik ze gewoon veel te duur. Je betaalt voor kwaliteit en dat snap ik volkomen, maar je moet nu niet overdrijven. Revlon kwam al een tijdje geleden uit met de Mat Balms en de Lacquer Balms. In Amerika waren ze een echte hype en ik kon niet wachten tot ik er zelf eentje in mijn handen had. In Londen stond ik dan ook lang te twijfelen voor het rek. Ik nam er van elke soort eentje mee en testte ze voor jullie uit !


De verpakking is niet echt vernieuwend : ze gaan de chubby sticks van Clinique achterna. De matte verpakking van de Mat Balms weerspiegelt ook het product. Dit is niet anders bij de Lacquer Balms : een mooi shiny omhulsel ! Diegene die ik in mijn collectie heb, zijn Vivacious & Elusive.Door de romigheid glijdt het potlood over je lippen. Over de pigmentatie heb ik zeker niet te klagen. Wauw! Andere lip balm-potloden geven meer glans dan kleur af. Deze geven echt straight on kleur op je lippen. I'm impressed, wat goed ! Het is niet omdat ze kleur afgeven, dat ze daarom minder verzorgend zijn. Dat zijn ze namelijk wel.Je ziet meteen het verschil tussen de 2 : de ene droogt mat op terwijl de andere toch een glansje blijft houden.

Wat wel onmiddellijk opvalt, is de muntige geur. Ruikt heel erg fris maar daardoor beginnen je lippen wel te tintelen wanneer je de Lip Balms opbrengt. Het is (voor mij) niet storend maar het is toch iets waarmee je rekening kan houden.

Vivacious

Elusive

Ik vind deze Lip Balms enorm fijn ! Ik kan zeggen dat ik ze verkies boven alle andere potloden die ik al uitgeprobeerd heb. Een aanrader dus !

De Revlon ColorBurst Lip Balms kan je o.a. kopen bij The Make-Up Spot voor €10,50.

Wil jij deze eens uitproberen ?

Stay gorgeous !

Anke

5 opmerkingen: