zondag 20 juli 2014

The Balm Nude'tude Palet

Drie keer ben ik naar de Lookiss by Di geweest en twee van de drie keren was dit palet uitverkocht. Derde keer, goede keer : ook in mijn geval. The Balm is (bij mijn weten) alleen fysiek bij de Lookiss te verkrijgen, anders moet je het online gaan bestellen. Zodra ik wist dat The Balm daar verkocht zou worden, stond het Nude’Tude palet op mijn lijstje. ‘Het zoveelste neutrale palet op rij’ zou je denken. En toch ... Er was iets met dat palet dat mijn aandacht trok.


De oogschaduws zitten mooi verpakt in een stevig kartonnen, plat omhulsel mét spiegel, wat dit palet ideaal maakt om mee op reis te nemen. Het neemt niet veel plaats in beslag, het heeft een spiegel en het is plat ... Wat wil je nog meer ? Je krijgt 12 mooie oogschaduws voor €25.De kleurenselectie is niet mis, er zit voor ieder wat wils in : het palet gaat van licht naar donker met een mengeling van shimmer en mat. De meeste kleuren zijn warme tinten.  Ik was wel heel benieuwd naar de pigmentatie aangezien ik voordien nog niets van The Balm had uitgetest. In Amerika is dit merk een hit, dus ik concludeerde daaruit dat de kwaliteit niet slecht kon zijn ...

De kwaliteit van de oogschaduws was om van achterover te vallen ! Je moet ze maar amper aanraken en je hebt al een mooie swatch. Ze voelen zacht aan maar zijn niet té zacht zodat ze brokkelen. Fall-out is ook amper te bespeuren. Jep, ik heb eigenlijk niets slechts over dit palette te vertellen. Je kan heel wat verschillende looks met dit palette maken dus het is heel geschikt om mee op reis te nemen.Een mooie lichte smokey eye kan je er zo uit maken. Maar ook een gewone lichte look voor op het werk/school kan je ermee maken. Een heel universeel palette dus.

Nu ik de kwaliteit van de The Balm ken, ben ik naar nog meer producten van hen nieuwsgierig. De eerste kennismaking met The Balm was zeker een voltreffer!.

The Balm kan je kopen bij Lookiss by Di of online voor €25.

Vind jij dit palet een must-have?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Wauw, het pigment is geweldig! Voor die prijs is het wel de moeite waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, zo'n mooi palette! De pigmentatie is inderdaad top!

    BeantwoordenVerwijderen