vrijdag 22 augustus 2014

Beautynieuws !


Tijd om met jullie weer de nieuwste nieuwtjes te delen op beautygebied. De herfst komt er alweer aan en dan komen merken uit met leuke collecties. Ben je benieuwd wat je de komende weken kan verwachten ? Lees dan zeker even verder want het is heel wat !

1. Orly Smokey Fall Collectie - €12,95 per flesje
Laten we even beginnen met de nagelak. Orly komt uit met de Smokey Fall collectie. Echte herfstige kleuren met een twist, zo kan ik deze collectie wel beschrijven. Buiten de klassieke donkerrode kleur, kan je ook blauw, paars en een paar geweldige lakjes met shimmer vinden. Vanaf deze maand verkrijgbaar bij geselecteerde beautysalons.

Smoked out - Edgy - Highlight - Brush it on - Blend - Darkest Shadow

2. Essence 'Hello Autumn' Collectie 
Essence wil het al helemaal duidelijk maken dat de herfst binnenkort in het land is. Zij hebben een collectie, speciaal voor de herfst, ontworpen : Hello Autumn. En er zitten heel wat leuke hebbedingen bij ! Verkrijgbaar vanaf september bij Kruidvat.

Lip cream - €1,99

Eye Shadow Palette - €3,89 per stuk


Eye Brow Set - €2,59 per stuk

Thermo Nail Polish - €1,99

Afhankelijk van de temperatuur, zou deze nagellak verschillende tinten vertonen !

Beauti-FALL red - Meet my Pumpkin - Charlie Seen in Green - Keep Calm & Go for a Walk

Color Adapting Powder Blush - €2,59


Multi Color Powder - €3,39


3. Yves Rocher 'Quelques notes d'Amour' Parfum - €54 voor 50 ml
Yves Rocher heeft al een aantal parfums in zijn collectie zitten maar nu komt er nog eentje bij : Quelques notes d'Amour. Niet alleen is de verpakking enorm schattig, ook met noten zoals damascusroos en benzoë is deze parfum misschien wel een schot in de roos. Geuren zijn persoonlijk maar deze wil ik wel eens ruiken. Verkrijgbaar vanaf september.


4. NYC Strip Me Off Base Coat - €2,99
OPI kwam onlangs uit met een base coat die heel makkelijk je glitterlak zou verwijderen, door de base coat er gewoon af te trekken. NYC is deze trend gevolgd en heeft nu ook zo'n base coat ontworpen. Gewoon opdoen, wachten totdat de kleur wit wordt, je gewone nagellak erover doen en als je je manicure beu bent, de base coat er gewoon afpulken. Ben benieuwd of dit werkt !


5. Rimmel Wonder'Full Mascara met Argan Olie - €13,49
We hebben al allerlei producten met Argan olie : handcrème, haarmaskers maar nu ook ... een mascara ! Rimmel brengt de Wonder'Full Mascara met Argan Olie uit. Door zijn formule hecht de mascara zich onmiddellijk aan de wimpers zonder te klonteren én maakt ze heel flexibel. De verpakking vind ik er alleszins al leuk uitzien !

6. NYC Big Bold Angel Lash Mascara - €4,29
Nog een mascara die vanaf deze maand in de winkels zal liggen, is de NYC Big Bold Angel Lash Mascara. De mascara zou door zijn speciale formule, voor volume zorgen zonder je wimpers te verzwaren en zonder te klonteren en dat zelfs met meerdere laagjes ...


7. Rimmel Glitter Bomb Top Coat - €6,99
Deze Glitter Bomb Top Coats zijn vanaf deze maand te vinden bij de drogist. Ik kan zeggen : deze worden een topper : wat zitten er mooie kleurtjes tussen ! Je kan ze op zichzelf dragen of over een nagellak heen om je manicure net dat ietsje meer te geven. Ik ben alvast fan !

Disco Diva - Disco Fever - Midnight Mistletoe - Bedazzle - Bling Thing


8. Rimmel Velvet Matte Nagellak - €6,99
Naast de Glitter Bomb Top Coats komt Rimmel ook uit met de Velvet Matte nagellak. De lak verandert spontaan in een matte finish, een top coat is dus niet nodig.  Ook hier vanaf deze maand verkrijgbaar bij de drogist.

Matte-itude - Sumptuous Red - Velvet Touche - Midnight Kiss - Purple Opulence

9. Be Creative Make-up Herfscollectie
Als laatste geef ik jullie nog de herfstcollectie van Be Creative Make-Up mee. We kunnen er niet rond : het wordt gauw terug herfst. Tijd om die prachtige donkere kleuren weer boven te halen. Verkrijgbaar vanaf deze maand.


Single Eyeshadow 'Breathless' - €9,95
Mystery Quad - €17,95
Brilliant Shine Lipstick 'Bliss!' - €12,95
Liscious Lips Intense Gloss 'Lovely'  - €12,95
Nail Lacquer 'Karma' en 'Dandy'- €8,95

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten