woensdag 27 augustus 2014

W7 In the Buff en In the Nude Paletten

Gehyped in Nederland maar niet in België te koop : deze W7 paletten hebben me de ogen uitgestoken. Toen ik zag dat Boozyshop ze verkocht in hun webshop, duurde het niet lang of ze lagen in mijn winkelmandje. Ze zouden een perfecte dupe zijn voor het NAKED 2 en NAKED 3 palette. Het NAKED 2 heb ik niet maar het NAKED 3 wel. Benieuwd wat ik van deze paletten vind ? Lees dan zeker verder !


Net zoals de NAKED paletten, zitten ook deze 12 oogschaduws in een tinnen omhulsel. De doosjes zijn niet te bulky zodat je ze eigenlijk heel makkelijk mee op reis kan nemen. Ze voelen goedkoper aan in vergelijking met de 'echte' NAKED paletten maar laat je dat niet tegenhouden om ze te kopen, het is uiteindelijk de binnenkant dat telt !Het W7 In The Buff palette lijkt op NAKED 2 : prachtige aardetinten waarbij je een mooie look kan maken voor alledag. Spijtig dat de oogschaduws omringd zijn door een sponsje, wat bij NAKED 2 niet het geval is. De pigmentatie is ronduit geweldig ! Je merkt niet eens dat dit palette eentje van rond de €8 is. Ze zijn misschien iets te zacht waardoor ze makkelijk brokkelen maar eenmaal je er wat leer mee werken, vormt dat brokkelen geen probleem meer.
Het W7 In the Nude is dan weer een perfecte dupe van het NAKED 3 palette : de verpakking is rose gold en sierlijke roze/paarse tinten vullen het palette. De kleurselectie lijkt enorm hard op dat van het NAKED3. Ook hier worden de oogschaduws omringd door een sponsje. De pigmentatie is, net zoals bij het In The Buff palette, schitterend. Is dit palette nu een favoriet ? Zeker wel ! Ik hou heel erg van mijn NAKED3 palette en gebruik zeer dikwijls sinds ik het gekocht heb in Londen. Deze zijn ietsje budgetvriendelijker maar de kwaliteit is daarom niet minder. Wil je graag zo'n NAKED-palette maar vind je die wat te duur ? Dan zijn deze W7 paletten zeker een aanrader !

De W7 paletten kosten elk €7,95 (vergelijk dat eens met de NAKED-versies : ~ €48) en o.a. bij Boozyshop en The Make-Up Spot te verkrijgen.

Stay gorgeous !

Anke

PS : deze namiddag komt de winnaar van de Olaz-winactie online !

2 opmerkingen:

  1. Ik heb het In The Buff palette wel gevonden in België, puur toeval, maar In The Nude jammer genoeg nog niet :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, da's leuk dat je er toch al eentje gevonden hebt ! Hopelijk vind je snel de andere !

      Verwijderen