zaterdag 13 september 2014

Q&A

Het is weer tijd voor een Q&A. Ik heb via mail een aantal vraagjes gehad en ik ga er daarvan een paar beantwoorden vandaag. Ik doe heel graag Q&A’s want zo leren jullie mij ook eens op een ander vlak kennen dan alleen maar de ‘webmiss van Passion for Beauty’. Benieuwd of jouw vraag ertussen zit ? Lees dan zeker even verder !



1. Als je maar 1 make-up product voor de rest van je leven nog mocht gebruiken, wat zou het dan zijn ?

Dat is een moeilijke ... Ik twijfel tussen mascara of foundation. Als ik écht moest kiezen tussen deze 2 ? Mascara. Mijn ogen zijn maar klein zo zonder oogschaduw, eyeliner of mascara. Met mascara lijken ze net iets groter waardoor ik wakkerder lijk.

2. Ben je al eens aangesproken op straat vanwege je blog ?

Dat nog niet maar de verkoopster van de MAC store herkende me wel van mijn blog. Ik was gewoon aan het rondkijken toen ze opeens vroeg : ‘Kan ik je soms helpen, Anke?’. Ik schrok me in eerste instantie rot, niet alleen omdat ik zo geconcentreerd naar een oogschaduw stond te staren maar ook omdat ze mijn naam kende. Ik vroeg haar hoe ze mijn naam wist. Ze zei dat ze mijn blog al meer dan 1,5 jaar volgde. Wat leuk ! Dus als je me ooit eens zou zien in de winkelstraten (waar ik meestal te vinden ben, oepss!), dan kom je maar eens een praatje maken !

3. Waar zie je jezelf over 5 jaar met je blog ?

Laten we om te beginnen hopen dat ik dan nog steeds blog. Nog 3 jaar en dan ben ik officieel geen studente meer dus ik hoop om binnen 5 jaar een job te hebben in het forensisch onderzoek. Ik hoop dat ik dan nog tijd heb om te bloggen. Ik ga alleszins mijn best doen om mijn blog te behouden want ik doe dit zó ontzettend graag. Het is echt een soort uitlaatklep voor mij. Anderen lezen een boek of gaan sporten om te relaxen. Aan mijn blog werken, is datgene waar ik rustig van word.

4. Zou je liever in de stad of op het platteland wonen ?

Ik woon zelf in een dorpje en dat vind ik fijn. Iedereen kent (zo goed als) elkaar. Ik kan me niet inbeelden dat ik een stad op een appartementje zou kunnen wonen. Ik heb nu eenmaal wat tuin nodig om in rond te lopen (met misschien 1 of 2 honden erbij?). Ik kan ik eigenlijk niet zeggen wat ik leuker vind want ik heb nog niet echt in de stad gewoont. Misschien een persoonlijke challenge ?

Heb jij nog dringende vragen die je wilt weten? Stuur ze dan naar anke-p93@hotmail.com en wie weet pik ik volgende keer jouw vraag eruit.

Stay gorgeous !


Anke

0 reacties:

Een reactie posten