vrijdag 5 september 2014

TAG : Seven Sins - Beautyblogger Style

De Zeven Zonden zijn algemeen wel bekend, maar kennen jullie de Zeven Zonden van de Beautybloggers al? Dit is een TAG die al een tijdje aan het rondgaan is maar nog niet heel bekend is blijkbaar. Ik werd getagd door Laurence, heel erg bedankt ! Nu, mijn zeven zonden ... Are you ready ?


Lust - Welk item staat het hoogst op je verlanglijstje ?
De Hourglass Ambient Light poeders. Ze zijn ongelofelijk duur en ik weet niet of ik ze echt nodig heb maar ze zien er schitterend uit en de reviews zijn er alleen maar goed over. Misschien een geluk dat ze hier niet te koop zijn, mijn budget zou er anders maar snel door zijn ...


Gulzigheid - Welk merk komt het meeste voor in je stash?
Ik denk dat dit toch de Catrice producten zijn : lekker betaalbaar en de meeste producten zijn toch van goede kwaliteit. Vooral hun All Round Concealer palette is een product dat ik in mijn collectie MOET hebben !


Jaloezie - Welk product staat geweldig bij anderen maar verschrikkelijk bij jou ?
Nude lipstick. Andere mensen kopen de een achter de andere nude lipstick en lipgloss, ik heb niks van nude in mijn lipstickcollectie zitten. Het staat me gewoon echt niet! Ik lijk er zo dood mee. Bij anderen staat het nochtans prachtig en het lijkt me ook een heel makkelijke kleur : een kleur die bij elke ooglook past, hoe dramatisch of alledaags ook. Bij mij echter is het een heel ander verhaal ...

Luiheid - Welk product durf je wel eens te vergeten ?
Highlighter. Als het niet in mijn buurt ligt, dan grijp ik er gewoon niet naar. Het is ook niet nodig dat het een must is om elke dag op te doen, meestal breng ik dit aan voor speciale gelegenheden.

Hebzucht/Gierigheid - Wat is het duurste item in je stash ?
Dat moet mijn NAKED3 palette van Urban Decay toch zijn. Sinds mijn trip naar Londen geboekt was, wist ik dat ik het snel in handen zou hebben. Het heeft wel een beetje (veel?) geld gekost maar gebruik het met veel liefde.


Woede - Met welk product heb je een haat/liefde verhouding ?
Rode lipstick. Ik heb er enkele in mijn collectie zitten en doe ze wel op (ook weer voor speciale gelegenheden, zie me niet snel met rode lippen in de aula zitten ...) maar ik vind het zo'n moeilijke kleur om mee te werken ! Elk foutje zie je en het maakt zo'n vlekken. Aan de andere kant is het dan weer een chique, elegante kleur... Dus ja, je snapt m'n dilemma wel.

Trots - Welk product zorgt ervoor dat je jezelf beter voelt ?
Dit is niet echt make-upproduct maar eerder een gezichtsmasker : mijn The Body Shop Tea Tree gezichtsmasker. Telkens als ik wat onzuiverheden heb en ik gebruik deze onder de douche/in het bad, dan voelt mijn huid nadien aan als herboren (plus de onzuiverheden gaan sneller weg!). Hij is bijna op dus ik moet dringend een ander potje gaan halen. Dit masker heb ik al zeker 3 jaar maar het blijft een favoriet die ik dikwijls bovenhaal.

Dit waren mijn 7 zonden ! Ik tag de volgende 5 mensen :
Radianto
Enjoyan
Ellenismyname
ThePinkPerfectionist
Leruaa

Natuurlijk mag je 'em ook doen, ben heel benieuwd naar je antwoorden !

Stay gorgeous !

Anke

3 opmerkingen:

  1. Ik heb ook altijd problemen met rode lippenstift... maar toch draag ik het graag :) het is gewoon zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk tag! Bedankt voor het nomineren! De haat liefde verhouding met rode lipstick heb ik ook, haha!

    BeantwoordenVerwijderen