zondag 7 september 2014

Trend : Bruine lipstick

Trends komen en trends gaan. Ik volg nu niet élke trend maar sommigen vind ik wel leuk zodat ik deze wel (on)bewust volg. Een tijdje geleden zocht ik op internet naar de laatste trend voor deze herfst. Hetgene dat me onmiddellijk opviel, was bruine lipstick. Ik dacht dat we die periode al lang voorbij waren maar blijkbaar komt dit helemaal terug !


Bruine lipstick was helemaal in in the 90's periode. Als ik nu afleveringen van 'Friends' of andere shows die in de 90's hip waren, terugkijk dan valt de bruine lipstick meteen op. Het is gewoon het handelsmerk van die tijdsperiode geworden. Wordt dit nu het handelsmerk van de herfst 2014 ?


Ik denk niet dat ik met deze trend meega. Hoe vaak ik ook geprobeerd heb om bruine lipstick te doen werken, het gaat gewoon écht niet. Ik zie er meteen 20 jaar ouder uit en dat is nu niet meteen iets waar ik heel blij van wordt. Al de bruine lipsticks gaan naar mijn mama omdat zij er stukken beter mee staat. Dat heeft niet alleen te maken met haar ouderdom, ook de tint in haar huid is anders waardoor zij wel met bruine lipstick staat.


Je weet dat een trend een hit is als make-up merken zoals MAC erin meegaan. Rihanna komt niet voor niets uit met een bruine lipstick ! Of dat het velen gaat goed staan, daar heb ik mijn twijfels over. Voor mensen met een donkere huidskleur kan deze trend wél een hit worden.

Wat denk jij van deze trend : hot or not ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten