woensdag 29 oktober 2014

Halloween 2014

Zoals ik al zei in mijn filmpje : ik ben totaal geen expert in special effects make-up. Ik zou het heel graag kunnen maar spijtig genoeg heb ik daar nu eenmaal niet genoeg tijd voor om er dagen mee bezig te zijn. Op YouTube verschijnen er elk jaar rond Halloween verschillende tutorials die werkelijk prachtig zijn ! Echte kunstwerken waar ik jaloers op ben. Vandaag deel ik jullie mijn 5 favorieten met jullie !


1. Nicole Guerierro - Killer Clown Couple


Schattig, denk je ? Think again ! Met Halloween moeten poppen en clowns ver uit mijn buurt blijven, heb er alleen maar trauma's van opgelopen (zo is Annabelle echt niks voor mij met Halloween, haha!). Ik vind de make-up echter wel prachtig gedaan, zo kleurrijk !

2. AllisonLovesJB - Alien



Deze vind ik persoonlijk zo ontzettend tof ! Ik denk dat deze nog wel redelijk goed te maken is (als je natuurlijk de juiste tools en producten hebt), ook al ben je geen expert (net als ik). Kom zo maar eens iemand tegen in het donker ... 

3. Megan Parken - Zipper 



De klassieker : de Zipper. Verschrikkelijk bloederig, lelijk en het ziet er serieus pijnlijk uit ... Helemaal geschikt voor Halloween dus !

4.Shonagh Scott - The Mad Hatter



Voor wie all out wil gaan met Halloween, is deze tutorial voor jou. The Mad Hatter is een van mijn favoriete personages uit 'Alice in Wonderland', niet alleen omdat Johnny Depp dat schitterend gespeeld heeft, ik vind make-up prachtig. Deze vraag ietsje meer tijd dan de voorgaande tutorials maar als je dit maakt, ben je zeker dat het een kunstwerkje is.

6. Shaaanxo - Sugar Skull



Sugar skull's zijn elk jaar een grote hit met Halloween. Eng kan je het niet noemen (alhoewel, als je wat donkerdere kleuren moest gebruiken...) maar ook hier kan je je weer helemaal laten gaan. Hoe creatiever, hoe beter.

Welke zou jij graag eens willen namaken ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten