zondag 22 februari 2015

Beautynieuws !


Bijna een maand voorbij, tijd voor een nieuw Beautynieuws ! Aangezien de lente er stilletjes aan aankomt, komen heel wat merken uit met hun lentecollecties. En het mag fleurig zijn, dat kan ik je nu al vertellen. Wil je weten wat er nog meer gelanceerd wordt ? Lees dan zeker even verder.

1. Catrice 'Nude Purism' Collectie
Een klein maar schattige collectie. Ideaal voor mensen die van nude kleuren houden ! Verkrijgbaar vanaf maart bij Kruidvat

Eye Shadow Quad - €4,59Nail Polish - €2,99Shimmer Highlighter - €4,59Gentle Lip Colour - €4,59
2. Orly Color Blast Collectie - €9,95
De Orly nagellakken kennen we ondertussen allemaal wel. Een deel kan je kopen bij professionele schoonheidssalons, andere lakjes kan je zo kopen bij Di. Deze Color Blast nagellakken kan je onder andere bij Di vinden. In totaal zijn er zo'n 72 kleuren, onderverdeeld in 9 categorieën : 3D, glitter, Duo Chromes, etc. De Color Blast nagellakjes zijn vanaf deze maand bij Di te koop.


3. Only You Nagellak - €4,95
'De Only You nagellakken, die kennen we ondertussen al. Wat kan daar nieuw aan zijn?' De Only You nagellakken naar mijn hart. Ik zeg niet dat alle kleuren even schitterend zijn maar er zitten echte pareltjes tussen. Wat er nieuw aan is ? Ze zitten in een nieuwe verpakking én ze hebben de formule veranderd ! Betere dekking, langere houdbaarheid en snellere droogtijd. 40 kleuren waaruit je kan kiezen ... Waar te beginnen ?!


4. OPI Hawaii Collectie
Als dat nog niet genoeg nagellaknieuws was, dan had je het mis. OPI gaat je voorjaar opfleuren met prachtige lentetinten die ze uitgezocht hebben voor de Hawaii collectie. Hawaï is een kleurrijk land op zich en daar hebben ze net hun inspiratie gehaald voor de kleuren. Eind deze maand verkrijgbaar bij o.a. Planet Parfum voor €14,80 per flesje. Zoals altijd bestaat er ook een set van 4 mini's voor €18,50.

Go with the Lava Flow - Aloha from OPI - Suzi shops & Island hops - Just Lanai-ing around

Hello Hawaii Ya ? - This color's making waves - Lost my bikini in Molokini - Pineapples have peelings too!

That's Hula-rious ! - My Gecko Does Tricks - Do you take Lei away ? - Is Mai Tai crooked?

5. Nivea Crème Smooth Douchecrème - €2,90
Een douchecrème is niet altijd verzorgend. Het gebeurt vaak dat ik na het douchen me nog moet insmeren omdat anders mijn huid enorm droog wordt. Om dan nog maar te zwijgen over het wachten tot alles is ingetrokken... Nivea komt deze maand uit met een doucecrème, verrijkt met karitéboter waardoor je huid zijdezacht aanvoelt na het douchen. Zeker het proberen waard !


Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten