zondag 1 maart 2015

Catrice Beautifying Lip Smoother

Catrice is de laatste tijd heel goed bezig qua producten. Het wenkbrauwkitje is een dikke hit, hun nieuwe concealer met hyaluronzuur is een schot in de roos (klik hier voor de review), om het nog niet eens te hebben over de nieuwe nagellakkleuren... Love it ! De Catrice Beautifying Lip Smoothers zijn lipproducten die ik nog nergens anders in drogisterij gezien had dus reden te meer om ze eens te onderwerpen aan een test.


Dit is wat Catrice zegt over de Lip Smoothers : 'Een subtiele kleur met een glanzende finish zorgt voor een verzorgde look. Ze egaliseren zichtbaar fijne lijntjes rond de lippen voor een egaal resultaat.' Verwacht dus geen sterk pigment maar een licht gekleurde gloss. Perfect voor een lichte make-up look voor overdag. Ik kocht de kleurtjes Cake Pop en Apricot Cream.



De verpakking is anders dan van een gewone lipgloss. Geen stevig plastic flesje met applicator, maar een plastic tubetje. De applicator is misschien niet meteen wat je verwacht : een soort sponsje. Je knijpt als het ware de lipgloss eruit waardoor het sponsje zich vult met product.

Cake Pop - Apricot Cream

Cake Pop

Apricot Cream

Je moet al heel goed zien, wil je het verschil tussen de 2 kleuren kunnen zien op mijn lippen. De swatch laat zien dat ze wel degelijk verschillen van kleur, op mijn lippen is dat minder te zien. 'Cake pop' is een zacht roze, my lips but better kleurtje. 'Apricot Cream' is eerder doorzichtig met wat gouden glitter. Beiden zijn heel neutraal en geschikt om elke dag te dragen. Voor diegenen die niet  van plakkerige lipgloss houden, zijn deze Lip Smoothers een meevaller: een van de weinige lipglossjes van de drogisterij die niet plakkerig zijn. Ze brengen heel gelijkmatig aan en verdoezelen inderdaad de lijntjes in je lippen, al is het wel maar een heel klein beetje. Een klein minpuntje ? De houdbaarheid : na een hapje of drankje ben je het meeste van deze lipgloss al kwijt. Meenemen in je handtas is dus de boodschap !

Conclusie ? Ik vind ze prima lipglossjes voor een schappelijk prijsje. De houdbaarheid is het enige minpuntje maar gewoon even terug aanbrengen, en probleem opgelost !

De Catrice Beautifying Lip Smoothers kan je vinden bij Kruidvat voor €3,59.

Wat denk je : zijn deze Lip Smoothers iets voor jou ?

Stay gorgeous !

Anke

3 opmerkingen:

  1. Cake Pop is een mooie kleur, maar toch hou ik liever van lipsticks :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is eens leuk voor tussendoor hé, maar heb ook liever een lipstick. Op m'n werk is't niet evident om elke keer te gaan bijwerken, dus een houdbaarheid van een uur of twee drie is zeker een must!

    BeantwoordenVerwijderen