zaterdag 7 maart 2015

Filmpje : Products I Regret Buying

Ik test heel veel producten uit en meestal werken ze voor mij heel goed. Ik doe dan ook research voor ik echt een product koop aangezien ik niks ben met miskopen (maar ik maak er mijn vriendinnen en familieleden wel heel blij mee!). Toch zitten er soms van die producten tussen die niet helemaal mijn ding zijn. Dit is ongeveer mijn 3de 'Products I Regret Buying' (klik hier en hier voor de vorige edities). Natuurlijk heb ik niks tegen de merken die deze producten hebben uitgebracht, ze werkten gewoon niet voor mijn huid, haartype, ...Producten die je voorbij zag komen :
- Batiste droogshampoo
- Catrice Luxury Lacquer 'Plum Fiction'
- Flormar Glitter
- Hema Holographic Nagellak
- Essence Oogschaduwbasis
- Kruidvat Nachtcrème
- Maybelline Baby Lips

Wat is jouw grootste miskoop ?

Stay gorgeous !

Anke

3 opmerkingen:

 1. Hoi Anke

  Een vraagje: Waarom gebruik je producten die je helemaal niks vind op?

  Ik begrijp wel dat het zonde is van het geld, maar het is ook zonde voor je huid/haar.
  Persoonlijk probeer ik ook graag nieuwe producten uit, maar als er iets bij zit dat is echt niks vind, dan doneer is die producten.
  Iets met tegenzin gebruiken is niet goed voor jezelf, dus kan je er beter iemand anders blij mee maken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede vraag ! Met de droogshampoo ben ik wat voorzichtiger geweest zodat ik 'em uiteindelijk kon opgebruiken. Dat ik dan 2x mijn haar moest wassen, nam ik er dan maar even bij. De Baby Lips heb ik uiteindelijk wel weggesmeten, hoor! Ik heb niets aan een lippenbalsem die mijn lippen compleet uitdroogt. Ik heb heel veel producten die voor mij niet zo fantastisch werken, die gaan in een doos voor vriendinnen ;) Ik geef dus heel wat weg en hou de producten die voor mij het beste werken, over :D

   Verwijderen
 2. Allez joh! Ik vind die droogshampoo net geweldig :-)

  BeantwoordenVerwijderen