woensdag 25 maart 2015

Smashbox Cherry Smoke Palette

Een aantal spannende make-up merken zijn helaas bij ons niet te koop. Urban Decay, Too Faced, Kiko en ... Smashbox. Smashbox is een merk waar je wel eens over leest op buitenlandse blogs, op Belgische blogs is het amper terug te vinden. Een vriendin van me ging een tijdje geleden naar Londen en ze vroeg of ze iets speciaals moest meenemen voor mij (ze kent me ondertussen veel te goed, haha!). Ik vroeg haar om het Smashbox Cherry Smoke palette mee te brengen. Paletten hebben ik genoeg maar dit palette trok mijn aandacht. Niet veel later kreeg ik een sms'je dat ze het had gevonden!


De oogschaduws zitten in een klein compact doosje van stevig plastic. Doordat het zo compact is, kan je het makkelijk meenemen op reis. Daar hou ik wel van: het is zonde om met grote paletten op reis te gaan met een kans dat ze breken in je koffer. Het doosje bevat 8 kleuren. Voor elke kleur oogschaduw krijg je ongeveer 1 g. 


Waarom ik per sé dit palette wilde ? De kleurcombinatie. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Een mooie combinatie van goud, kersen - & donkere kleuren. Heel variabel maar ze passen toch o zo mooi bij elkaar.Hoe zit het met de pigmentatie ? Zoals je hierboven ziet, is die schitterend. Een kleine aanraking van de poeder is genoeg om deze swatches te kunnen maken. Echter wil dat niet zeggen dat het op de ogen mooi zal uitkomen. Dat heb ik al vaker voorgehad : mooie swatches kunnen maken maar op de ogen valt de pigmentatie hard tegen.Ik gebruikte de gouden kleur over het hele ooglid. Een mengeling van de berry en roze kleur ging in de crease met de grijze kleur (links in het palette) in de buitenste ooghoeken. Ik highlighte onder mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken. Wat vind ik dit een mooie look ! Een beetje kleur maar toch niet té veel, I like !

Conclusie ? Een heel fijn palette met kwalitatief mooie kleuren. Een nadeel ? Een tripje naar het buitenland is nodig als je dit palette graag zou willen hebben. Ben je eens in Parijs of Londen ? Aarzel dan niet om de Sephora of Boots binnen te stormen, het palette is het meer dan waard !

Het Smashbox Cherry Smoke palette kan je vinden bij Boots voor £38.

Wat vind jij van dit palette ?

Stay gorgeous !

Anke 

2 opmerkingen:

  1. Grote fan hierzo! Ik gebruik dit palet echt bijna dagelijks, en dit al maandenlang.

    BeantwoordenVerwijderen