woensdag 4 maart 2015

Tip van de Week : Longlasting Perfume

Zelf heb ik er niet zoveel last van maar ik weet dat er velen zijn die wel eens last hebben van een parfum die gaat vervliegen. Je brengt 'em 's morgens aan en gedurende de dag ruik je er niks meer van. 'Normaal.' zie ik je denken, het is bij vele parfums zo dat je gedurende de dag niks meer ruikt maar anderen wel. Ik heb het hier over het probleem dat echt NIEMAND je parfum meer ruikt. Niet zo leuk ! Ik heb hier voor jou een tip!


Parfum spuit je meestal op de plekken die warm en een beetje vochtig zijn, zodat de geur goed in je huid kan dringen. Doordat hij gaat vervliegen, lijkt het wel of je huid wat te droog is. Oplossing ? Vaseline ! Smeer een klein beetje vaseline op je polsen, hals, ... (waar je maar parfum wilt opbrengen) en spray er dan wat parfum over. De parfum zal als het ware blijven plakken aan de Vaseline. Eenmaal de Vaseline in je huid trekt, zal ook de parfum beter op je huid blijven zitten. Piece of cake !

Ga jij deze tip proberen ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Er hangt ook veel af van de specifieke details van de geur hé. Ik heb bvb 'Miss Dior', die ik zelf nog héél de dag ruik, terwijl m'n 'La Petit Robe Noir' al na een uur of vier vervlogen is.. Vreemd hé?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, is inderdaad waar ! Het verschilt echt de ene tegen de andere ... :/

      Verwijderen