woensdag 22 april 2015

Beautynieuws !


Hou je klaar voor een hele reeks beautynieuws want er staan heel wat nieuwe lanceringen te wachten. Van nagellak tot zomercollecties, het is een beautynieuws om 'U' tegen te zeggen. Let's go !

1. Nivea Fresh Deodorants - €2,99
De Nivea Fresh Natural Deo is een deo die blijkbaar door heel wat vrouwen gebruikt wordt want ze gaan deze variant uitbreiden met nog 2 andere geuren : meiklokjes en jasmijn. Een nieuwe geur maar een vertrouwde werking. Welke geur kies jij ? Te vinden in je supermarkt.


2. Faby 'Music' Collectie - €12,95
Als klanken kleuren zouden hebben ... Dat inspireerde Faby om de Music collectie te maken. Twaalf spetterende kleuren voor deze lente, het is moeilijk om te kiezen je welke nu wilt in je collectie... Tip : allemaal ! Verkrijgbaar bij de Lakstore.

Keepon the Sunny Side - Marry me Robbie !! - Dedicated to Brigitte - Sweet Tunes


Are you AC or DC? - Rockabilly - Moonwalk - That's Jazz

Walking Bass - Vincero - Wembley '86 - Soundcheck


3.Anastasia Beverly Hills 
Al de wenkbrauwlovers gaan nu uit hun dak want ja : Anastasia Beverly Hills is vanaf deze maand in België ! In Amerika is dit merk hot : je wenkbrauwen bijtekenen en in vorm houden doe je nu eenmaal met dit merk. De Brow Wiz (€27,95) is immers niet meer weg te denken uit de YouTube filmpjes. Ook de Dip Brow zal je in het assortiment kunnen terugvinden (€27,95), een pommade om je wenkbrauwen bij te kleuren en ze op zijn plek te houden.

4. OPI 'Soft Shades' Collectie - €14,80
Van de felle kleuren van Faby gaan we naar de liefelijke kleuren van OPI : de Soft Shades collectie. 6 kleurtjes die je nagels in 1 oogopslag eleganter maken. Ook is er een setje verkrijgbaar met 4 mini's als je écht niet kan kiezen (€18,80). Vanaf deze maand bij Planet Parfum en de Lakstore te vinden.

This Silver's Mine! - Put it in Neutral - Chiffon my Mind - Act your Beige! - Make Light of the Situation - Petal Soft

5. Be Creative Make-up Summer Collection 2015
'Zeg het met kleur deze zomer', dat moet Be Creative Make-up als leuze gehad hebben wanneer ze deze collectie ontwierpen. Verkrijgbaar vanaf 9 mei bij Ici Paris XL.


Oogschaduw quad : €17,95
Mono Oogschaduw 'Satin' : €9,95
Lipstick 'Cute' : €12,95
Lipgloss 'Cozy' : €12,95
Nagellak : €8,95

6. Catrice 'Nomadic Traces' Collectie
Dat deze zomer in het teken staat van zowel intense als nude tinten, moet ik jullie niet meer vertellen. Waar Be Creative Make-up inspeelt op de intense kleuren, zal Catrice met de Nomadic Traces collectie kiezen voor de neutrale kleuren.

Oogschaduw - €3,59


Longlasting Eyeliner Pen - €2,99


Matt Bronzer - €4,99


Matt Lip Colour - €3,49


Nail Lacquer - €2,99


7. Orly 'Adrenaline Rush' Collectie - €12,95
Om het Beautynieuws deze maand af te sluiten, heb ik voor jullie de Adrenaline Rush collectie van Orly. Als deze collectie geen 'zomer!' schreeuwt, dan weet ik het ook niet meer. Je kan kiezen uit 6 spetterende kleuren, gaande van neon groen tot fel oranje. Verkrijgbaar bij erkende nagelsalons. 


Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten