maandag 27 april 2015

Hema Longlasting Lipsticks

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, dat heb ik al meerdere keren proberen te bewijzen. Het Catrice wenkbrauwkitje is daar een prachtvoorbeeld van. Het kitje bevat 2 kleuren om je wenkbrauwen mee bij te kleuren. Ik gebruik het elke dag zodat het eigenlijk bijna op is. Zo'n treasures als dat kitje probeer ik telkens opnieuw te vinden door gewoon dingen uit te testen. Meestal zijn de producten niet 'Wauw' maar soms vind ik er een echte holy grail tussen. De Hema Long Lasting Lipsticks stonden al een hele tijd op mijn wishlist om uit te proberen aangezien ik er lovende commentaar over las. Door de swap met Céline kreeg ik er eentje in mijn bezit. Ik ben er zelf nog eentje gaan bijhalen. Vandaag lezen jullie wat ik ervan vind!Sinds dat Hema een grotere beauty display heeft, ga ik er maar wat graag in rondneuzen. Er valt altijd wel iets nieuws in te ontdekken. Dingen waar je eerst voorbij zou lopen maar die dan toch in het oog springen. Qua kwaliteit vind ik dat ze ook verbeteren, niet in alles maar af en toe zitten er producten tussen die ik toch wel goedkeur en aanraad (de oogschaduwbasis, bijvoorbeeld).

We hadden het dus over de Long Lasting lipsticks. De 2 kleurtjes die ik hier heb liggen, zijn nr. 01 en nr. 03, beiden in de donkerroze - wijnrode kleurcategorie. Een alledaagse kleur zat er niet echt tussen, je gaat ineens bold. Is niets mis mee, maar ik snap dat de gemiddelde vrouw niet altijd met felle lippen naar het werk /school gaat. Maar voel je je zelfzeker genoeg om deze kleuren dagelijks op te smeren, dan is dat alleen maar positief.

01 - 03

De 2 lipsticks swatchten heel mooi, beter dan ik eigenlijk had verwacht. Wel had ik direct de indruk dat ze wat aan de droge kant waren. Longlasting lipsticks zijn meestal aan de droge kant omdat ze echt IN je lippen moeten trekken om zo de kleur te behouden gedurende de dag. Dat was hier ook het geval. En ik vond het irritant. Ik heb veel longlasting lipsticks in mijn collectie, de ene al wat beter dan de andere. Telkens had ik ook wel het gevoel dat ze wat droog waren, maar ik stoorde me er niet aan. Een lippenbalsem eronder, afdeppen met een doekje en het was in orde. Bij deze lipsticks was dat helaas niet het geval.

01 is een felroze kleurtje terwijl 03 een diepe wijnkleur is. Ik vind ze allebei leuk maar verrassend genoeg bevalt de wijnrode kleur me beter, de reden waarom lees je zo meteen. Op de swatch ziet de wijnrode kleur er misschien schrikwekkend uit maar dat is echt niet het geval.

01

03

Zoals je kan zien dan de lipswatches, brengt 01 nogal vlekkerig aan. Ik dacht dat het de eerste keer aan mij lag, verkeerd aangebracht ofzo ? Maar na een tweede en derde keer aanbrengen, bleef het net hetzelfde. Ik kreeg 'em gewoon niet mooi op mijn lippen aangebracht. Wat bij 01 niet lukte, lukte bij 03 dan weer wel. Hij bracht mooi aan, hij gleed als het ware over mijn lippen. Maar bij beiden had ik dat droge gevoel. 

Wat het longlasting effect betreft : dat is wel degelijk het geval. Eenmaal de kleur goed in je lippen is ingetrokken, gaat de kleur nergens naartoe. Op het einde van de dag is de grootste slijtage aan de binnenkant van je lippen te merken maar aan de buitenkant zit alles nog waar ik het 's morgens had aangebracht. Een topper op dat vlak !

De Hema Long Lasting lipsticks kan je krijgen bij Hema voor €3,50 per stuk.

Heb jij deze lipsticks al geprobeerd ?

Stay gorgeous !

Anke

5 opmerkingen:

 1. Jammer genoeg een typisch kenmerk van die longlastin-lipsticks hé, dat ze zotmoeilijk aanbrengen.. Misschien komt OOIT de ideale textuur ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jammer dat ze droog aanvoelen nadat je ze hebt aangebracht. 03 ziet er inderdaad wel een super mooi kleurtje uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is echt raar dat de ene lipstick het wel goed doet ... Deze is dus absoluut een aanrader !

   Verwijderen
 3. Ik vind het mooie kleurtjes maar ik denk dat de formule ervan niet echt iets voor mijn lippen is helaas

  BeantwoordenVerwijderen