zondag 12 april 2015

Hoe werken met mineralized oogschaduws ?

Als er een ding is waarom ik zo van beautyproducten hou, is het omdat ze zo mooi kunnen zijn. Tegenwoordig maken merken de beautyproducten zo dat de verpakking je aanspreekt. En dan hebben we het nog niet over de inhoud en de werking van het product gehad. Ik heb dat steeds met mineralized producten. Ze kunnen er zo ontzettend mooi uitzien dat je het liefst van al je ze gewoon wilt bewaren om er naar te staren. Natuurlijk is dat niet  de bedoeling : ik gebruik ze met veel plezier. Toch is er een probleem als je ze wilt gebruiken ...



Wat zijn mineralized producten ? Het zijn producten die gebakken zijn. Jep, echt gebakken in een oven. Laat ze vallen en je kan beginnen boenen. Doordat ze gebakken zijn, zijn ze zo enorm breekbaar ! Maar ze zijn enorm mooi (ja, het oog wilt ook wat) waardoor ik ze steeds blijf kopen. Je kan ze herkennen aan hun vorm : ze zijn wat ronder dan gewone poeders.


Mineralized producten staan niet bekend om hun beste pigmentatie. Wanneer je een swatch maakt, zie je niet veel kleur maar wel veel ... glitter! Kan mooi zijn voor een feestje maar dat is niet altijd het geval als je ze bijvoorbeeld elke dag wilt gebruiken.  Hoe ik dat oplos? Het leuke aan mineralized producten is dat je ze zowel droog als nat kunt gebruiken! Wanneer je ze droog gebruikt, heb je niet veel kleur maar wel veel glitter. Als je ze natmaakt ... Dan zie je ineens dit!


Zie je het verschil? Links heb ik de oogschaduw droog aangebracht, zonder oogschaduwbasis eronder. Rechts heb ik de kleur nat aangebracht. De pigmentatie is schitterend ! De kleur komt veel krachtiger over en blijft ook beter zitten doordat de poeder zich echt aan je ooglid hecht. TIP : spray een beetje water op je kwast en maak 1 plekje nat in je poeder. Gebruik dit plekje altijd als je je poeder nat wilt gebruiken, zo heb je 1 product maar 2 verschillende manieren om het aan te brengen en beschadig je de rest van je poeder niet!

We kunnen officieel spreken van een multitask product! Heb je dus wat mineralized producten thuis liggen maar je weet niet hoe je ermee moet werken ? Dat is bij deze opgelost !

Gebruik jij vaak mineralized producten?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten