vrijdag 15 mei 2015

3x kleur in je ooglook brengen

Als er een kleur is van product die bij de meeste vrouwen terug te vinden is in hun collectie, dan is het bruin wel. Bruin oogpotlood staat zachter dan zwart. Een bronzer verwarmt je gezicht als je nog niet zo veel zon gezien hebt. Maar ook in de oogschaduw categorie zijn de bruintinten heel populair en dat in alle tinten. De lichte kleuren voor de highlighter, de donkere kleuren voor een smokey eye. Kleur is heel moeilijk te vinden en dat snap ik ook. Als ik een kantoorbaan had, dan zou ik ook niet elke dag met blauwe oogschaduw naar het werk gaan. Maar hoe kan je je make-up look toch een beetje opfleuren met kleur ? Dat laat ik jullie vandaag zien !


1. Gekleurde eyeliner
Als er iets subtiel is, dan is het eyeliner wel. Eyeliner kun je zo zichtbaar of net onzichtbaar maken als je zelf wilt. Door wat met kleur te spelen, geeft je dat ineens een heel ander zicht. Door te combineren met verder een zachte ooglook, kan dit zeker voor elke dag !



2. Kleur op ooglid
Al een ietsje extremere look, is de kleur op het hele ooglid dragen. Lijkt misschien heel eng maar hoeft het zeker niet zo te zijn ! Wanneer je het combineert met bruintinten in de aracadeboog en buitenste ooghoeken, valt het heel goed mee. Door dan nog eens goed uit te blenden, is het helemaal in orde !



3. Zachte tinten
Wie zei dat kleur fel moest zijn ? Een zachte waas van kleur op je ogen, telt ook ! In plaats van de kleur met een platte oogschaduwkwast op te brengen, kan je ook kiezen om met een wat fluffy blendingkwast je oogschaduw als het ware lichtjes te poederen. Zo valt te kleur niet te fel op maar schijn bedriegt !



Draag jij vaak kleur ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen: