woensdag 13 mei 2015

Diadermine Hydra Repair Nachtcrème

Mijn Diadermine nachtcrème kon je als eerste zien in mijn Skincare routine (klik hier voor de video). Uiteraard wilde ik er nog iets over schrijven aangezien ik echt enthousiast ben over deze nachtcrème (anders zou hij niet in mijn dagelijkse routine zitten, right?). De review hadden jullie dus nog te goed en die lees je vandaag !


Alle nachtcrèmes komen meestal standaard in een glazen potje. Niet echt hygiënisch wanneer je er telkens met je vingers in gaat maar er zijn genoeg alternatieven om je product eruit te krijgen (een spateltje bijvoorveeld). Wat me direct opviel, is dat hij enorm zuinig werkt. De substantie is heel dik en romig en smeert goed uit waardoor een klein beetje meer dan genoeg is om je hele gezicht mee in te smeren. Is niet alleen praktisch maar ook nog eens heel budgetvriendelijk. Het potje bevat in totaal zo'n 50 ml. 


De Hydra Repair nachtcrème bevat onder andere sorbitol en glycerine, die ervoor zorgen dat de huid niet uitdroogt. Panthenol zorgt dan weer voor de blijvende elasticiteit van je huid. Parfum staat bijna als laatste. Dat kan ik ook merken : de crème is nagenoeg geurloos. Diadermine claimt dat deze crème voor elk huidtype geschikt is.

Mijn huid voelt na het aanbrengen enorm gevoed. Ik heb een gemengde tot vette huid dus ik wil iets dat mijn huid laat ademen maar tegelijkertijd ook verzorgd. Dat is bij deze crème zeker het geval. Ik heb geen 'masker' gevoel, het gevoel dat de crème niet in mijn huid wilde dringen en dat het gewoon OP mijn huid bleef zitten, wat ik wel had bij de Kruidvat Q10 nachtcrème. Ik wil een crème die zo goed als direct in mijn huid dringt maar die mijn huid niet nòg vettiger maakt. Deze puntjes kan ik alvast van mijn checklist afstrepen!


Een nieuw product in mijn huidverzorgingsroutine gebruik ik liefst een maandje om te kijken of ik er geen allergische reactie op krijg. Na een maand merkte ik niks. Voor een gecombineerde tot vette huid werkt hij alleszins schitterend ! Zoals je kan lezen, ben ik zeer te spreken over de Diadermine nachtcrème. Hij voedt maar maakt mijn huid niet nog vettiger dan hij al is. Hij hydrateert maar geeft niet het gevoel dat mijn huid niet kan ademen. Wonderen doet hij ook niet maar een als je zoekt naar een basic nachtcrème, dan is deze wel even het bekijken waard. 

De Diadermine nachtcrème kan je vinden bij de drogisterij voor €7,99.

Welke nachtcrème gebruik jij ?

Stay gorgeous!

Anke

2 opmerkingen:

  1. Klinkt prima. Lekker voedend. Alleen jammer dat de creme in een pot zit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar mogen ze van mij iets beter op vinden ... :/

      Verwijderen