vrijdag 22 mei 2015

Beautynieuws !


Weer het einde van de maand, weer een nieuwe Beautynieuws ! Er staat weer heel wat leuks op ons te wachten en meer bepaald : prachtige nieuwe nagellakcollecties. Kijk je mee ?

1. OPI 'Brights' Collectie - €14,80
Waar vorig beautynieuws ging over de Soft Shades van OPI, gaan we nu voor de felle kleurtjes. De zomer is er bijna, dus haal die 'Bam!'-kleuren maar uit je kast. Moeilijk om te kiezen in deze collectie, ze zijn allemaal zo mooi ... Voor diegenen die niet kunnen kiezen : er is zoals altijd een mini-pack met 6 kleurtjes te koop voor € 29,20. Deze maand verkrijgbaar bij o.a. Planet Parfum en de Lakstore.

The Berry Thought of You - My Car has Navy-gation - Life gave me Lemons - Hotter than you Pink - Down to the Core-al


On Pinks & Needles - Can't Hear Myself Pink! - I Sea you wear OPI - I STOP for Red

2. Catrice 'Kaviar Gauche' Collectie

Gilding Eye and Face palette - €7,99Blurring Powder Pearls - €4,59Gentle Lip Gloss - €3,59Nail Lacquer - €2,993. Yves Rocher Glossy Lip Pen - €13,90
De Chubby Sticks kennen we ondertussen allemaal wel : een groot lippotlood die niet zo bekend zijn om zijn pigmentatie, maar meer om de glans en de verzorging van je lippen. Bijna elk make-up merk heeft tegenwoordig wel zo eentje in zijn assortiment zitten en dat is vanaf nu ook zo bij Yves Rocher. Verrijkt met karitéboter en keuze tussen 6 kleurtjes.  Het niet moeten slijpen van dit potlood is een pluspunt. Verkrijgbaar vanaf deze maand.


4. NYC Summer Fashion Colors
Nieuwe kleurtjes worden aan het NYC-schap toegevoegd. Of wat dacht je van een nieuwe formule nagellak die NYC op de markt brengt ? Vanaf deze maand kan je het zelf ontdekken bij Kruidvat !

Lip Stains - €3,99
Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Color Quattro Eye Shadow - €4,29Gel Gloss - €2,99
Verkrijgbaar in 10 kleuren.

Fancy Dotty - €2,49

Color Shine in a Minute - €2,49
Verkrijgbaar in 11 kleuren.

5. Etam Beauty
Etam kennen we waarschijnlijk allemaal wel van de mooie lingerie. Wel dames, naast lingerie kan je vanaf nu ook leuk beautyshoppen ! Maar liefst 600 (!!) producten waartussen je kan kiezen, de keuze is eindeloos.


Nagellak : €3,90
Lipstick : €9,90
Oogschaduw : €5,90
Blush : €7,90
Kwasten : €4,90 - €14,90
Lipgloss - €4,90 - €7,90

6. Urban Decay - Ici Paris XL
Twitter ontplofte zowaar toen bekend raakte dat Urban Decay in België verkocht zou worden. Gelukkig dat ik neerzat toen ik het bericht las, want anders was ik zeker naast mijn stoel gaan zitten, haha ! Vanaf 26 mei zouden de producten in de webshop verkrijgbaar zijn en vanaf september zouden filialen in Brussel er toegang tot krijgen. Vanaf dan zouden meerdere winkels van Ici Paris XL de collectie moeten binnenkrijgen dus dan is het shoppen geblazen ! Maak jullie lijstjes al maar klaar !


Stay gorgeous !

Anke

4 opmerkingen:

 1. Ik bij zo blij dat Urban Decay naar België komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die 'Kaviar'-dinges nog nergens gespot :( bleh!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier in de grotere Kruidvaten in de buurt is er al wel wat te vinden maar, ofwel is het schap al leeggekocht, ofwel hebben ze niet zoveel binnengekregen ... Boe !

   Verwijderen