woensdag 20 mei 2015

Rimmel Rita Ora Lente Collectie

Hupla, haal die felle kleurtjes maar weer boven. Het zonnetje schijnt heerlijk, de vogeltjes fluiten erop los en iedereen loopt goed gezind rond. De zomer breekt bijna aan en ik kan de vrijheid na de schoolmaanden al bijna voelen. Ik match mijn nagellak aan de seizoenen (maar een felle kleur tijdens de donkere wintermaanden moet ook al eens kunnen, haha!) en nu het zonnetje zo vaak tevoorschijn komt, moeten mijn zomerse kleurtjes bovengehaald worden. Rita Ora heeft al eerder met Rimmel samengewerkt maar voor dit seizoen doet ze dat nog een keer. Ik kocht 2 lakjes die ik jullie vandaag laat zien.


In totaal kan je uit 12 prachtige kleurtjes kiezen. En voor de prijs kan je gemakkelijk de hele collectie aanschaffen, haha! Ik kocht Neon Fest, een fel roze lak en Peachella, een zacht perzikkleurtje. 


Ultieme glans en een houdbaarheid om 'U' tegen te zeggen ? Dat is wat Rimmel belooft met deze nagellakken. Van de glans kan ik absoluut niks slechts zeggen, de houdbaarheid is een beetje minder : na 1 dag kan ik al een paar chips ontdekken. Mmm, toch niet helemaal wat ik verwacht had ...

Neon Fest

Peachella

Ze lakken beiden schitterend : 'Neon Fest' net ietsje beter, 1 laagje is al voldoende. 'Peachella' heeft, door zijn lichte kleur, een tweede laagje nodig voor een perfecte dekking. Door het brede kwastje zijn je nagels in een mum van tijd gelakt. I like !

De Rimmel Rita Ora Lente collectie kan je vinden bij Di en Kruidvat voor €3,99.

Welke kleur draag jij deze zomer op je nagels ?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking: