zondag 24 mei 2015

De hel barst los ...

Dramatische titel, I know maar je moet je geen zorgen maken. Alles gaat goed met me maar het is weer de tijd van het jaar waar ik mijn blog een beetje links moet laten liggen. De blok is gestart ! Dat betekent : deuren op slot, computers af en studeren maar voor die opkomende examens. Ik kijk er toch zo naar uit ! (*ahum*). Mijn laatste examen is 26 juni dus dat is nog een hele tijd maar daarna is het 2 maanden onbezorgd leven en hebben we tijd voor alle fijne dingen.

Dat wil ook zeggen dat mijn 4de blogverjaardag eraan komt ! Op 8 juni bestaat Passion for Beauty namelijk 4 jaar. Time flies. Op Twitter & Facebook vroeg ik jullie al wat jullie graag zouden willen winnen. Ik heb al wel een paar ideetjes maar wil graag input van jullie. Dus kom maar op met die suggesties !

Voor diegene die ook examens hebben : I wish you all the best, ik duim voor jullie en laten we hopen dat we samen kunnen juichen wanneer we onze punten krijgen. Voor de anderen : geniet van het mooie weer en denk eens aan mij als jullie een uitstapje hebben gepland, haha ! Op social media zullen jullie me nog kunnen vinden, al zal het niet zo veel zijn als gewoonlijk. Even een paar weken doorbijten en dan zal alles weer zijn normale gangetje gaan.

Ik zie jullie terug na 26 juni !

Stay gorgeous !

Anke

11 opmerkingen:

 1. Succes met je examens Anke! Rock that sh*t!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, will do ! :D Drink eens ne gin voor mij bij !

   Verwijderen
 2. Hier hetzelfde! Juist vanavond nog eens ontspannen in de film maar daarna is het ook vollenbak studeren :( Alvast heeeel veel succes xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes!! En dan vraag ik mij af hoe ik dat ooit overleefd heb die examens (waarin ik dan ook nog jarig was....)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel ! Geen idee but you did it! :D

   Verwijderen
 4. Succes! Ik weet nog hoe spannend en lastig ik het allemaal vond.

  BeantwoordenVerwijderen