vrijdag 8 mei 2015

Essence I Love Nude Oogschaduws

Essence is de laatste tijd heel goed bezig met nieuwe producten uitbrengen. De limited edition producten zien er telkens weer goed uit maar ook de producten die in het vaste assortiment belanden, kan je niet zomaar overslaan. De nude trend is al een paar jaar bezig en het lijkt dat deze maar niet overgaat. De gemiddelde vrouw loopt niet met turquoise oogschaduw rond maar houdt het juist bij zachte bruintinten. Daarom kwam Essence uit met een aantal nude mono oogschaduws die me erg aanspraken. De review lees je vandaag !Ik bracht de kleuren Crème Brûlée, My Favorite Tauping en Coffee Bean mee, een goede mix van lichte en donkere kleuren. Ik geef toe : ik gebruik in het dagelijkse leven ook veel bruintinten in plaats van felpaars dus deze waren alvast een mooie toevoeging aan de andere nude kleurtjes die ik al had.


My Favorite Tauping - Crème Brûlée - Coffee Bean


De oogschaduws komen in een mooie zwarte verpakking met doorzicht deksel, wat ik een hele verbetering vind in vergelijking met de andere mono's van Essence. Ze zien er niet goedkoop uit, als je begrijpt wat ik bedoel. In totaal kan je kiezen uit zo'n 6 tinten, gaande van hele lichte tinten tot donker tot alles wat er tussenin zit. Zoals je kan zien, is de pigmentatie op mijn hand niet slecht. Ze geven een goede kleur af zonder al te veel af te brokkelen, ook al voelen ze zacht aan. Was die goede pigmentatie ook terug te vinden op de ogen ?Ik gebruikte My Favorite Tauping over het hele ooglid met Coffee Bean in de buitenste ooghoeken. Als highlighter gebruikte ik Crème Brûlée in de binnenste ooghoeken en onder de wenkbrauw. Een voordeel aan deze oogschaduws is, dat ze compleet mat zijn. 

De goede pigmentatie blijft ook op de ogen, dat had ik niet verwacht. Ik ben fan! Het is moeilijk om een favoriet tussen deze 3 te kiezen, maar ik denk dat de highlighter me toch het meeste aanspreekt. Het is moeilijk om een compleet matte highlighter te vinden als je je er niet blauw voor wilt betalen. Maar desalniettemin, ik vind ze alle 3 schitterend en dat voor een zacht prijsje!


De Essence I Love Nude oogschaduws kan je vinden bij Kruidvat voor €2,59.

Welk kleurtje is jouw favoriet ?

Stay gorgeous !

Anke

5 opmerkingen:

  1. Ik vind de look die je ermee gemaakt hebt erg leuk! ^^ Ik heb zelf maar weinig matte kleurtjes in mijn stash dus ik hou deze 'in mind' wanneer ik nog eens naar Kruidvat ga :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben hierzelf ook fan van, wil graag meer kleurtjes testen ^^ Mooie look!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige tinten! Het pigment ziet er goed uit. Fijn dat ze zo lang blijven zitten.

    BeantwoordenVerwijderen