zondag 10 mei 2015

Tip van de Week : Mascara's Mixen

Ik en mijn mascara's: here we go again ! Ik heb korte wimpers van mezelf dus ik ben op zich een perfecte testpersoon voor mascara's. Meestal belooft een mascara maar 1 ding : volume OF lengte. Maar wat als je ze nu alle 2 wilt ?


Nepwimpers is op zich een oplossing maar zeg nu zelf : heb jij elke morgen tijd om ze op te plakken ? Ik ook niet. Een andere oplossing dan maar ! Als je nu eens een aantal mascara's mixt met elkaar? Het is een truc die ik heel vaak terugzie bij de Amerikaanse YouTubers. Ik neem 1 mascara, gebruik 'em tot 'em op is en begin dan aan een andere (ik heb namelijk een hekel aan mascara's die uitdrogen, ook al heb je ze nog niet 1 keer gebruikt). Maar wat ik vaak zie bij anderen, is dat zij verschillende mascara's mixen om hun gewenst effect te krijgen.

Dat moest ik nu toch ook eens proberen. Ik gebruikte de Maybelline Lash Sensational & de Essence Lash Mania en bracht ze alle 2 aan. De ene geeft me meer lengte, de andere belooft een pak volume te geven. Wat zag ik ?

Zonder mascara

Essence Lash Mania

Essence Lash Mania + Maybelline Lash Sensational

Ik zie inderdaad een verschil : mijn wimpers zijn mooi lang (wel, voor mijn doen toch) en er is toch wat volume op te merken. Mixen van mascara's is duidelijk een heel goed idee. TIP: de Essence Lash Mania is een waterproof mascara. Als je een waterproof mascara mixt met een gewone mascara, breng dan eerst de waterproof variant aan. Deze zal de krul in je wimpers fixeren waardoor je, na het aanbrengen van de gewone mascara, je krul zal blijven. Wanneer je dit niet doet, zal de krul door langzaamaan verdwijnen door het 'gewicht' van de 2 mascara's.

Mix jij al eens wat mascara's met elkaar ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Dit geeft zo een mooi resultaat! Wow :D Ik ben sowieso al verliefd op die van Maybelline misschien moet ik die Essence mascara ook maar eens aanschaffen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vanaf nu doe ik dit elke morgen, ik vind het zo'n mooi effect geven :D

      Verwijderen