vrijdag 3 juli 2015

Eucerin AquaPorin Active + WINACTIE ! [GESLOTEN]

Examens zijn een hel voor het dagelijkse ritme van een mens. Je probeert vroeg genoeg op te staan om op tijd te kunnen beginnen met leren, je gaat wat later slapen om toch dat laatste stukje erin te kunnen krijgen, … Om nog maar te zwijgen over de ongezonde levensstijl en het tekort aan water dat je binnenkrijgt. Hierop heb ik serieus proberen te letten tijdens het leren : voldoende hydratatie. Een grote 2L-fles naast me was nodig, zodat ik op tijd en stond eens een slok kon nemen. Jammer genoeg hydrateert dat niet voldoende. Mijn gezichtsverzorging probeerde ik daarom ook aan te passen aan de noden van mijn huid: een goede oogcrème om de donkere kringen te vermijden (want is een teken van te weinig vocht en slaaptekort !) en een goede dagcrème om mijn huid van voldoende vocht te voorzien (ook al was die 2L-fles op het einde van de dag leeg…). De producten van de Eucerin AQUAporin Active lijn hielpen me daarbij.


Ik heb een gemengde tot vette huid maar door stress kan dat wel eens omslaan in droge plekken (raar maar waar!). Na het dagelijks reinigen kreeg ik dan ook een trekkerig gevoel en door dat slaaptekort zag mijn huid er gewoon niet gezond uit. Wanneer je huid vocht verliest, zal het zijn functie als barrière minder goed kunnen volbrengen waardoor je huid vatbaarder is voor allerlei irriterende stoffen en je sneller last krijgt van onzuiverheden. Tijd om daar iets aan te doen ! Ik moest tijdens het leren niet echt ergens naartoe maar om examen af te leggen, wilde ik er toch redelijk uitgerust uitzien (zeker bij mondelinge examens : presence is key !). De Eucerin AQUAporin Active lijn bevat Gluco-Glycerol. Onze huid bevat kleine waterkanaaltjes dat de huid voorziet van water, aquaporines genaamd. Gluco-Glycerol zal ervoor zorgen dat die waterkanaaltjes zullen toenemen zodat er meer water de huid vloeit en er dus beter zal uitzien.

Laten we even beginnen met de producten. De oogcrème (€18,90) komt als eerste aan de beurt. Geen spuitmondje zoals bij de andere oogcrèmes die ik in mijn bezit heb, maar een metalen applicator voor wat verfrissing waardoor zwelling verdwijnt als sneeuw voor de zon. Doordat de crème niet alleen Gluco-Glycerol bevat voor de hydratatie maar ook Ginseng om vermoeidheid te bestrijden, is dit product ideaal voor een student tijdens de examenperiode, haha ! 


De dagcrème (€21,90) komt in een potje van 50 ml. Het belooft 24h te hydrateren. En heb ik je al verteld dat deze dagcrème ook SPF 25 bevat én je beschermt tegen UVA ? Kortom : een lijn die perfect is voor bescherming en hydratatie! Een mooie huid = een mooi canvas voor make-up aan te brengen, don’t you think?  
Huidverzorging test ik graag een maandje uit aangezien ik dan pas goed kan bepalen of een bepaald product werkt of niet en of ik er al dan niet een allergische reactie op krijg. Dat laatste was niet het geval. De dagcrème houdt inderdaad mijn huid lekker gehydrateerd maar soms een beetje té zodat mijn make-up er gaat afglijden gedurende de dag, ook al breng ik voordien een primer aan. Oeps ! Als je een hele droge huid hebt, is dit zeker geen probleem. De oogcrème is een schot in de roos! Verwacht niet dat je na 1 dag groot verschil zal zien maar geleidelijk aan verdwijnen de zwarte kringen rond mijn ogen en wordt de zwelling minder. I like !

De Eucerin AQUAporin lijn kan je vinden bij de apotheker. Voor meer info kan je terecht op de Eucerin website.

En guess what ? Ik mag 5 pakketjes weggeven van deze dag - & oogcrème aan mijn Belgische lezers! Wat moet je hiervoor doen ? Het enige wat je moet doen, is me op Facebook volgen en me daar laten weten dat je meedoet aan de winactie. De winactie zal tot 17 juli 2015 23:59h duren. Daarna maak ik de 5 winnaars op mijn Facebookpagina bekend !

Stay gorgeous en veel succes !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Klinkt heel goed! Ik merk dat ik het laatste jaar meer last heb van een droge huid dus ik zou deze producten ook wel willen uittesten. Ik ga zeker een kansje wagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik ben nog net op tijd en doe heel graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen