vrijdag 10 juli 2015

Trend : Chaotic Lashes

Aangezien het tegenwoordig zo warm is, leg ik liever het accent op mijn lippen. Minimale oogmake-up en een felle lip : het lijkt alsof je enorm veel tijd in je make-up hebt gestoken terwijl dat eigenlijk niet zo is. Maar je ziet er nog wel steeds gesofisticeerd uit voor weinig moeite. Tegenwoordig spotte ik wel een opvallende trend aan de ogen : chaotic lashes.Ik zie je denken : 'Wat een spinnenpoten!'. Het lijkt er inderdaad heel fel op : wimpers klitten aan elkaar, mascara is enorm dik aangebracht, geen mooie verlenging of volume. Je moet ervoor zijn. Het is een beetje een grunge look, een wanorde die toch ordelijk kan overkomen als je het bij de rest wat kalmer aan doet.

Maybelline speelt hier duidelijk op in : zij kwamen recent op de markt met de Chaotic Lash Volum Express Mascara. De bedoeling is dat je eerst je mascara zoals gewoonlijk aanbrengt : al kammend door je wimpers gaan. Daarna draai je het borsteltje verticaal en en ga je met het puntje van links naar rechts zodat je dat warrige in je wimpers krijgt en ze dus gaan samenklitten.


Wat ik van deze trend vind ? Het ziet er me heel leuk uit maar mij zou het niet echt staan denk ik. Ik heb van mezelf hele korte wimpers dus het is al moeilijk om ze zo chaotisch te doen lijken, laat staan dat ze aan elkaar zullen klitten. Ik heb al moeite om ze lang en volumineus te krijgen, ik denk niet dat dit me dan zou lukken. Maar ... Wie niet waagt, niet wint ! Ik wil het wel eens uitproberen !

Wat denk jij : hot or not ?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Nu weet ik plots weer waarom ik NOOIT geen trends volg .. JUK!

    BeantwoordenVerwijderen