zondag 23 augustus 2015

Favoriete Kwastenmerken

Kwalitatief goede kwasten zijn moeilijk te vinden in België. Hoera voor het plaatsen van online bestellingen ! Kwasten zijn enorm handige tools om je make-up aan te brengen. Met je handen werken, kan ook maar voor sommige dingen is een kwast misschien toch wat handiger. Door de jaren heen heb ik wel wat kwasten verzameld en dat van allerlei merken. Ik zet mijn favoriete kwastenmerken (in willekeurige volgorde) op een rijtje mét verkooppunt zodat jullie, als jullie willen, ze zelf ook kunnen aanschaffen.


1. Real Techniques
Ik zeg wel in willekeurige volgorde maar stiekem staat Real Techniques stipt op 1. Het zijn zo’n ontzettend fijne kwasten en de prijs valt heel goed mee. De kwaliteit is goed, ze zijn makkelijk schoon te maken, om nog maar te zwijgen over de zachtheid van de haren en de goede handvaten. Zoals je kan lezen, ben ik enorm fan ! Ik heb mijn kwasten nu al een aantal jaren en ik ben nog geen 1 haar verloren (ook al heb ik ze al zoveel keer gewassen). Ik heb andere kwasten gehad waar ik de haren gewoon van mijn gezicht moest plukken …Verkooppunten :
- Lookiss by Di
- Verschillende webshops zoals Boozyshop, The Make-Up Spot, …

Prijscategorie : € - €€

2. MAC
Het is tegenwoordig ‘MAC hier’ en ‘MAC ginder’ maar als het over kwasten gaat, is MAC zeker een aanrader. Ze zijn ietsje duurder dan Real Techniques maar zeker hun geld waard. Zoals ik al bij  Real Techniques zei : ik heb mijn kwasten al jaren en ook hier heeft er nog geen eentje haren verloren.  Ik gebruik ze elke dag en de kwaliteit blijft gewoon behouden.  Je betaalt dus waar voor je geld !
Verkooppunt : MAC winkels of online

Prijscategorie: €€ - €€€
  
3. Zoeva
Wil je je kwasten online gaan zoeken, dan kan ik Zoeva zeker aanraden. Voordat Real Techniques op de markt kwam, was Zoeva all over the internet. Je kon er niet naast kijken of iedereen had wel een kwast van Zoeva in zijn collectie steken. En waarom niet eigenlijk ? De kwaliteit is super, de haren enorm zacht, houden goed hun vorm (ook zonder brush guard) en voor een fijne prijs heb je al een paar goede kwasten in je collectie. Een hele grote aanrader als je het mij vraagt.
Verkooppunt : online 

Prijscategorie : € - €€

4. Boozy Brush
Een merk waar ik nog niet zo heel veel ervaring mee heb maar waar ik niets anders dan goede dingen over hoor, is Boozy Brush. Boozyshop heeft nu haar eigen kwastenlijn. Van de kwast die ik heb, kan ik alleen maar tevreden zijn. De kwast is van goede kwaliteit, haren zijn sterk genoeg om product goed te kunnen aanbrengen. Een topper !

Verkooppunt : Boozyshop

Prijscategorie : € - €€

Ik hoop dat jullie hiermee geholpen zijn. Elk merk heeft zo wel zijn troeven en missers, maar deze merken springen er bij mij toch uit. Kwaliteit bij kwasten is een must aangezien ze duurder zijn dan een normale aankoop en ze toch jarenlang mee (zouden) moeten gaan. Investeer dus in een goede kwastenset, je zal je make-up met veel plezier aanbrengen.

Welk merk is jouw favoriet ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Ik gebruik deze merken ook allemaal behalve de kwasten van boozyshop dan ^^ Van mac heb ik er ook wel maar eentje! Ik vind deze merken ook echt top, maar ook mijn sigma kwasten vind ik geweldig! Ze zijn ook wel prijzig, maar ik vind ze het geld echt waard ^^ En qua sponsjes is de beautyblender nog steeds mijn all time favoriet! De miracle complexion sponge van RT komt aardig in de buurt, maar de beautyblender blijft toch echt een stuk beter als je het mij vraagt ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sigma kwasten heb ik nog nooit geprobeerd maar ze zien er me inderdaad ook heel goed uit ! :D Ze staan al een tijdje op mijn wishlist, dus binnenkort toch maar eens een paar bestellen ^.^. De beautyblender heb ik zelf niet en kan alleen maar meespreken over de RT sponge maar ik geloof je op je woord ! :D

    BeantwoordenVerwijderen