vrijdag 14 augustus 2015

Formula X Nagellak

Toen ik naar Lille ging, had ik maar 1 doel : mijn Too Faced Chocolate Soleil Bronzer vinden. Een product dat enorm hoog op mijn verlanglijstje stond ... totdat ik het rek van Formula X nagellak voorbij kwam. In Amerika is het een hip merk en ook een van mijn beste vriendinnen zegt er niets anders dan goede dingen over. Tijd om dat zelf eens uit te testen!


Ik koos dit vrolijk bessenkleurtje, kwestie van een beetje universeel te zijn. In de lente/zomer staat het leuk op de nagels maar in de herfst/winter kan het ook nog door de beugel. Een bessenkleur kan je dus heel het jaar door dragen, zo haal ik het maximum uit deze nagellak. Als hij me moest bevallen, sta ik volgende keer niet in voor mijn daden als ik voor het Formula X rek sta ...


En of hij me beviel ! Een laagje was meer dan genoeg, hij is zó gepigmenteerd ! De nagellak droogt snel en is enorm glossy. Ik kon mijn enthousiasme niet op en postte er iets van op Twitter. Velen van jullie wilden weten welk merk, Formula X is het antwoord ! De houdbaarheid ? Eenmaal mijn nagels droog zijn, moet ik dingen kunnen doen (noem me ongeduldig!). Bij andere nagellakken ben ik de dag erna er al aan voor de moeite aangezien ze chippen. Is bij deze niet het geval!


De nagellak is ietsje duurder dan je gewoon bent van nagellakken bij de drogisterij. Alhoewel, Essie is ook snel €11 per flesje. Betaal €1,90 meer en je hebt een mooie Formula X nagellak.Nog altijd goedkoper dan OPI !

Formula X kan je vinden bij Sephora voor €12,90 per flesje.

Welke kleuren moet ik me volgende keer aanschaffen?

Stay gorgeous !

Anke

4 opmerkingen:

  1. Ziet er heel mooi uit! ^^ Ik ga ze eens bekijken in Sephora, al heb ik al veel te veel nagellak, dus ik weet nog niet of ik eentje meeneem :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, tis idd ook ni zo dat ik nagellak tekort kom maar ze zijn echt enorm verleidelijk ... :D

      Verwijderen