vrijdag 28 augustus 2015

Hele maand dezelfde producten gebruiken

De titel zegt eigenlijk al genoeg. Ik, als beauty addict, ga proberen om een hele maand lang dezelfde producten te gebruiken. Ik ga een aantal producten selecteren die ik een hele maand lang aan 1 stuk zal gebruiken (en hopelijk ook kan opmaken!). En met beauty producten bedoel ik make-up producten. Verzorgingsproducten zoals douche gel, body butters of deo tel ik hier niet bij. Bij deze producten doe ik geregeld mijn best om ze op te krijgen en dat zien jullie ook in mijn ‘Opgemaakt’ video’s. Make-up echter, vinden jullie daar maar weinig in terug. Daar gaat (hopelijk) nu verandering in komen!


Waarom ik dit doe ? Er zijn heel wat producten die ik heel graag gebruik maar die niet de nodige aandacht van me krijgen. Er zijn producten waar ik al pan bij heb geraakt maar die ik aan de kant heb moeten schuiven voor andere dingen. Ik wil eerst deze opgebruiken voordat ik aan nieuwe producten begin. #bbloggerproblems. Of ze op een maand zullen opgeraken, valt af te wachten. Ik heb bijvoorbeeld nog bij geen enkele blush of oogschaduw pan geraakt, dus op een maand zal ik dus ook niet eentje opkrijgen (maar ik ga mijn best doen !). Ik begin ook niet met té veel producten, dat zou een klein beetje demotiverend werken als ik nog geen enkel product zou opgemaakt hebben op het einde van de maand. Ik maakte daarom een goede selectie.


Welnu, de producten die in de spotlight komen te staan :
-          - Rimmel Bronzer
-         - MAC lipstick ‘Sweetie’
-         - Too Faced Shaduw Insurance
-         - UNE Concealer
-         - Catrice wenkbrauwkitje
-         - Hema eyeliner
-         - Revlon Naked Foundation
-         - L’Oréal Infaillible poeder
-         -Catrice Coral Me Maybe Blush
-         - MUA Undressed me too palette
-         - Catrice Better than False Lashes mascara

Deze producten zal ik dus de komende maand elke dag gebruiken, met uitzondering als ik bijvoorbeeld een look film. Ook kan de foundation wel eens veranderen aangezien ik nog op vakantie ga en ik (hopelijk!) toch ietsje bruiner zal worden. Voor de rest blijven de producten hetzelfde. De blogposts over producten die nog zullen verschijnen op mijn blog, heb ik al een tijdje geleden geschreven dus zijn ook niet echt een 'overtreding', haha !

Ik ben benieuwd hoe goed ik het zal doen! Laten we hopen dat er een paar producten op zullen gaan of dat er op z’n minst een paar pans bijkomen. Niets is leuker om te zien dat je producten aan het opraken zijn.
En natuurlijk mag je altijd mee doen ! Met de hashtag #usewhatyouhave zal ik gaandeweg mijn vooruitgang laten zien. Met deze hashtag kan ik jullie vooruitgang ook volgen. Of tag me in een tweet of foto op Instagram, altijd leuk om te bekijken!

Ga jij mee doen ?

Stay gorgeous !

Anke

3 opmerkingen:

 1. Hey Anke! ik vroeg me af waar jij je Revlon foundation hebt gekocht? Ik las dat Revlon een top foundation zou hebben voor lichte huidjes zoals mezelf...

  Groetes en veel succes met de challenge !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inno ! Ik weet niet of ze de Nearly Naked daar verkopen, heb deze namelijk in Londen gekocht, maar mijn ColorStay komt van de Inno en ik weet dat ze een hele reeks aan producten hadden daar, inclusief verschillende soorten foundations :D Dank je wel ! Groetjes terug !

   Verwijderen
 2. Echt een supergoed idee om dit te doen! Alvast succes ermee :)

  BeantwoordenVerwijderen