woensdag 26 augustus 2015

Tip van de week : Overzicht

Het leven is al moeilijk genoeg, we moeten het ons zo comfortabel mogelijk maken. Mijn tips van de week zijn altijd van die life hacks (of in sommige gevallen : beauty hacks) die ons moeilijke leven nét ietsje gemakkelijker maken. Een deel van deze tips zijn recent gepost, anderen zijn een beetje in de vergetelheid geraakt (wat wil je : meer dan 1000 artikels staan intussen op PfB!). Daarom wil ik mijn absolute favorieten hier nog even op een rijtje zetten.
Ik ben iemand die niet netjes nagels kan lakken bij mezelf. Bij anderen is het minder moeilijk, bij mezelf is het een hele opgave. Zeker als ik met mijn 'verkeerde' hand lak, is het nadien een kleine catastrofe. Je lakt meer naast je nagels dan erop. Maar daar is een oplossing voor ! Het enige wat je nodig hebt, is warm water. Klik hier voor de tip.

Ik ben niet gezegend met mooie lange wimpers. Kort en vooruitstekend, dat mag je wel zeggen. Daarom dat valse wimpers al eens welkom zijn op een feestje. Aangezien dat dat niet elke ochtend lukt, moet ik andere manieren verzinnen om mijn wimpers mooi gekruld te krijgen zodat ze er net ietsje langer uitzien. Klik hier voor mijn oplossing.

Krullen in je haar houden : een hele gedoe voor sommige meiden met koppig stijl haar (ook al wenste ik dat ik ook zo'n haar had!). Ik heb 2 vriendinnen die krullen willen maar die nooit langer blijven zitten dan 1 uur. Ik deed hun haar in Turkije en ze waren zo enthousiast over het resultaat, dat ik mijn methode heel graag aan jullie wilde vertellen. Benieuwd ? Klik hier.

Mijn eyeliner op mijn waterlijn verdwijnt spontaan gedurende de dag. Breng je 'em 's morgens mooi aan, zie je 'em gewoon niet meer zitten na een paar uur. Heftiger 's morgens aanbrengen, is wel gedurfd maar niet zo zeer een optie (hey, ik wilde de mensen op stage niet afschrikken, haha!). Daar heb ik een hele goede tip voor en het werkt fantastisch ! Je eyeliner blijft perfect zitten. Klik hier voor mijn oplossing.

Als laatste een nagellak weetje. Matte nagels zijn en blijven in. Je hebt van die speciale matte top coats maar je kan ze ook zelf maken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt ? Een pot water. Benieuwd ? Klik hier.

Wat is jouw favoriete tip ?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Wat een handige tips! Ik ben er zeker wel iets mee. Mijn favoriet is die van de eyeliner. Bij mij verdwijnt het ook spontaan en ik ga het eens op die manier proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen