woensdag 23 september 2015

Beautynieuws !


We zijn alweer bijna een hele maand verder, tijd om die beautynieuwtjes eens boven te halen ! Er staat weer vanalles op punt om gelanceerd te worden, sommige producten zijn zelfs al verkrijgbaar in de winkel. Benieuwd waarover het gaat ? Lees dan zeker even verder !


1. Faby 'Illusion' Collectie - €12,95
De herfst is volop in het land en ook de winter laat niet zo lang meer op zich wachten. Ben je je felle kleurtjes even moe en wil je liever je donkere lakjes uit de kast halen ? Dan is deze Illusion collectie van Faby iets voor jou ! 12 nieuwe nagellakken zijn er om uit te kiezen.


Antigravity - Sparkling smoke 
What Eyes see...– Lilac shadow
Pick a card, any card – Tobacco
Where is my head? – Blueberry syrup
Unknown Dimension – Molten lead grey
The Magic Wand – Silvered grey
im Sala Bim! – 3D gold
Ginevra’s Halo – Forest green
Faby is the great Magician – Coal
Abracadabra  – Crimson
The fifth ace – Terracotta
Alec wants a carrot – Lacquer red

Zoals altijd is er ook een setje van 4 mini's voor €20,50. Te verkrijgen bij de Lakstore in Antwerpen.

2. Nivea Micellair Reinigingswater - €4,39
Je huid elke avond reinigen voordat je gaat slapen, is nodig om het in perfecte conditie te houden. Al de vuiligheden zorgen voor puistjes en allergieën, niet zo heel erg leuk ! Micellaire waters zijn niet meer weg te denken uit de rekken van de drogisterijen. Nivea brengt er 3 nieuwe uit, elk geschikt voor een ander huidtype. Verkrijgbaar bij de drogisterij en de betere supermarkten.


3. Essence Make Me Pretty Collectie
Goedkope kwasten zijn heel moeilijk te vinden. Essence heeft dat geweten en brengt deze maand hun eigen kwastenmerk uit ! De kwasten zijn voorzien van synthetische haartjes en je hebt er voor de verschillende functies, zowel voor ogen als gezicht. De prijzen zullen variëren tussen €1,89 - €3,39, heel betaalbaar dus ! Verkrijgbaar vanaf deze maand bij Kruidvat.

4. Be Creative 'Splendid' Collectie
Geïnspireerd op barok en goudtinten, dat zijn de accenten die je deze herfst terug kan vinden in de Splendid collectie. Verkrijgbaar vanaf deze maand bij Ici Paris XL.


Fantasy Quad - €17,95
Oogschaduw 'Copper' - €9,95
Lipgloss 'Vegas' - €12,95
Lipstick 'Precious' - €12,95
Nail Lacquer - €8,95

5. Sleek in België !
En dan even een nieuwtje dat ik van Laurence mocht vernemen : Sleek is vanaf nu te koop in België ! Het merk is niet alleen in Engeland heel populair, ook in België en Nederland zijn er veel fans van dit merk (waaronder ik!). Dat het nu te koop is in België, betekent alleen maar goed nieuws. Het merk zal verkocht worden bij Di. Helaas niet bij alle filialen; voor verkooppunten en wat er in het assortiment zal zitten, kan je hier terecht.

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten