maandag 21 september 2015

Favoriete foundations

Ik heb heel wat favoriete producten in mijn collectie liggen. Al jaren staan de (liquid) lipsticks en blushes op 1 qua categorie waar ik het meeste van hou. Tegenwoordig kan dat al wel eens wisselen. Ik heb een fase gehad waar de oogschaduwpaletten eruit sprongen, tegenwoordig zijn het vooral de foundations die me kunnen bekoren. Ik heb door de jaren heen er al heel wat uitgetest, de ene beviel me al wat beter dan de andere. Vandaag zet ik mijn favorieten op een rij !


1. Revlon ColorStay Foundation
(Review) De eerste kon je waarschijnlijk al raden : de Revlon ColorStay Foundation. Nog nooit heeft een foundation deze van de troon kunnen stoten. Ik heb zelf een vette tot gecombineerde huid en deze heeft medium tot volle dekking én houdt me mat gedurende de dag, no matter what. Estée Lauder Double Wear staat nog op mijn lijstje want ik hoor van verschillende mensen dat deze ook enorm fijn is dus wie weet krijgt deze van Revlon concurrentie!


2. Rimmel Stay Matte Foundation
(Review) Deze Rimmel Stay Matte Foundation is mijn typische winterfoundation omdat hij de lichtste is die ik heb. Toen ik net van Tenerife kwam, matchte de volgende foundation die je zal lezen, me perfect. Intussen ben ik mijn mooi bruin kleurtje kwijt en kan ik overgaan naar deze. Het is een mousse foundation wat betekent dat hij luchtig is maar toch een goede dekking geeft. Ik voel 'em niet meteen zitten en dat vind ik enorm fijn. Ook houdt hij - again - me heel de dag mat.


3. L'Oréal Infaillible Foundation
Een foundation die ik op dit moment heel veel gebruik, is de L'Oréal Infaillible Foundation. Ik heb 'em ooit eens gekocht om te reviewen maar uiteindelijk is het er nooit van gekomen. Best jammer, want hij behoort absoluut tot mijn favorieten. Hij blijft goed zitten, ook al ben ik in beweging en begin ik een beetje te zweten (zonder op mijn kleren af te geven!). Hij houdt me zo goed als heel de dag mat wat ik uiteraard een pluspunt vind. Hij brengt makkelijk aan en blendt heel goed uit. Heb ik je al verteld dat hij gewoon bij Kruidvat te koop is ?


4. Max Factor Infinity Foundation
(Review) Ik las hier al enorm veel over en was heel benieuwd hoe hij zich zou gedragen op mijn huid. Dat beviel me heel goed ! Zoals je aan de foto kan zien, heb ik 'em ook al enorm veel gebruikt. Hij blijft heel goed zitten, is een primer - foundation - concealer in 1 en blendt ook nog eens heel goed in. Wat wil je nog meer ? Dat het flesje een pompje heeft, is voor mij ook al een groot pluspunt, geen geknoei en verspilling mogelijk.


Zoals je kan zien, zijn het allemaal drogisterij merken. Goede foundations hoeven echt niet duur te zijn, dat heb ik met deze blogpost wel bewezen. Zie je ook de verschillende tinten in foundations ? De donkerste foundation die ik heb is die van L'Oréal, de lichtste is die van Rimmel. Ik varieer enorm tussen tinten en soms meng ik ook wel eens wat kleuren tijdens de tussenseizoenen.

Wat is jouw favoriete foundation?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Ik will die L'oreal foundation zeer graag eens uitproberen. En die Revlon foundation is echt een goeie. Overlaatst een back up van gekocht ^^

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zou daar ook nog eens een back-up van moeten kopen want is ook bijna op :D

      Verwijderen