zondag 25 oktober 2015

Beautynieuws !


We gaan richting november. Nog 2 maanden vanaf nu en het is kerst. Hoe verschrikkelijk snel kan de tijd toch gaan. Feestdagen zijn in aantocht, dat betekent dat verschillende merken stilletjes aan hun feestelijke producten uitbrengen. Benieuwd naar wat er binnenkort te verkrijgen is ?


1. Rimmel Match Perfection Foundation - €12,99
Deze foundation is enorm populair in de VS maar ook bij ons kan je er niet naast kijken. Door de lichtreflecterende deeltjes zie je er fris uit. Kenmerkend voor deze foundation is de formulatie : het moisture-complex zorgt voor 24h hydratatie en de wondertint technologie laat lijken alsof je helemaal niks op hebt. Heb ik je al vertelt dat er ook SPF 20 in zit ? Deze foundation heeft een goede dekking én beschermt je tegen de zon. Wat willen we nog meer ? Verkrijgbaar bij Di en Kruidvat en dat in 5 verschillende kleuren.



2. Rimmel 24h Supercurler mascara - €13,49
Een mascara die voor de krul zorgt ? En wat met mijn wimperkruller dan ? Die kan ik blijkbaar laten liggen. Deze Supercurler mascara van Rimmel heeft een speciaal borsteltje die wonderen kan vervullen blijkbaar. Het duwt je wimpers in een hoek van 90° en door de speciale formulatie van de mascara blijven ze zo ook gefixeerd ! Verkrijgbaar bij Kruidvat en Di.


3. Sally Hansen Miracle Gel Nagellak - €14,99
'Miracle Gel, dat bestaat toch al?' zie ik je denken. Uiteraard, is ook zo maar er worden 10 nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd. De Miracle Gel nagellakken zijn enorm populair aangezien ze heel makkelijk in gebruik zijn en ze goed blijven zitten. Dat er dan nog eens 10 kleuren bijkomen, is alleen maar om te juichen. Verkrijgbaar bij Planet Parfum.

Boho Chic

Tribal Vibe 

4. Bourjois Air Mat foundation - €12,99
We willen allemaal wel een foundation die je de perfecte dekking geeft maar die je niet op je gezicht ziet zitten. Hebben we 'em eindelijk gevonden bij Bourjois ? Zij komen uit met de Air Mat Foundation, een foundation die luchtig is zodat je huid kan ademen maar die tegelijkertijd ook een goede dekking geeft. Dat hij 24h mat blijft, vind ik een klein mirakel. Ben alvast heel benieuwd of hij mijn vette huid onder controle kan houden! Verkrijgbaar bij Di en Kruidvat in 8 tinten.

5. Be Creative Make-up Kerst collectie
Be Creative Make-up ziet de feestdagen al helemaal zitten. We moeten een indruk maken met Kerstmis en Nieuwjaar dus we mogen ons eens lekker laten gaan met de make-up. Van een mooi make-up palette tot prachtige wimpers, er is voor iedereen wel iets in deze collectie.

Metallic Duo Oogschaduw - €13,95


Dramatic Duo Eyeliner - €13,95


Mega Lash - €9,95
Make-up Palette 'Gorgeous' - €29,95

Travel Brush Set - €39,95
Iconic Black Mascara - €19,95

Naar welke producten ben jij benieuwd ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten