vrijdag 2 oktober 2015

Q&A


Tijd weer voor een Q&A ! Ik pikte weer 4 vragen uit om te beantwoorden. Ik vind het steeds verrassend wat voor vragen jullie voor me hebben. Zo kunnen jullie me beter leren kennen en ben ik niet steeds 'dat meisje achter haar blog'. Benieuwd of jouw vraag ertussen staat ?

1. Nooit meer je nagels lakken of nooit meer je wenkbrauwen bijtekenen ?
Ook al draag ik enorm graag nagellak en vind ik het een leuke hobby, met spijt in het hart zou ik dat dan opgeven. Je wenkbrauwen framen je gezicht en dat is ook echt zo. Als ik mijn wenkbrauwen niet zou bijteken, dan ziet het er gewoon echt niet uit, haha !

2. Mijn nagels scheuren enorm snel af. Heb jij daar een oplossing voor ?
Gun je nagels allereerst voldoende rust. Als ik een tijdje nagellak gedragen heb en ik gun mijn nagels een week rust, breken ze ook snel een voor een af. Je zou gewoon blijven doorlakken, in de hoop dat ze dan niet afbreken. Is eigenlijk niet goed, je moet ze ook een beetje rust gunnen. Geef je nagels geregeld een citroensapbadje : niet alleen versterkt het zo je nagels, ook worden ze daar veel gezonder en witter door. Uiteraard gezond eten en veel water drinken, is ook belangrijk en bepaalt mee de sterkte van je nagels.

3. Blush of lipstick ?
Lipstick !

4. Favoriete drankje bij Starbucks ? 
Het zal je misschien verbazen maar het is geen koffie of thee. Geef mij maar een Mango Passion Fruit Juice, zowel winter als zomer. Ik mag geen koffie meer drinken door mijn cafeïne-allergie (too bad!) maar deze bestel ik ALTIJD.

Nog een dringende vraag ? Je kan me bereiken op social media of per mail !

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten