woensdag 30 september 2015

Flormar Quartet Eye Shadow 'Copper Dreams'

Flormar kwam ik het eerst tegen in Turkije. Ik bracht toen een aantal producten mee om uit te proberen (voor de prijs moest ik het niet doen). Sommige producten bevielen me beter dan andere, maar dat is normaal. Niet 1 merk heeft alleen maar goede producten, er vallen er al wel eens wat tegen. Toch had ik over het algemeen een goed gevoel over Flormar : de kwaliteit was degelijk, zeker in vergelijking met de prijs. Buiten dat ik mijn Kiko Lip Liners kreeg, kreeg ik ook deze mooie quattro in 'Copper Dreams'. Ik was heel benieuwd naar de kwaliteit.Wat ik al meteen leuk vind aan deze verpakking is dat je duidelijk de kleurtjes ziet. Makkelijk als je gehaast bent zodat je niet al je andere doosjes moet opendoen, op zoek naar de juiste kleuren. Het is ook een stevige verpakking zodat de poeders goed beschermd blijven (ermee gaan gooien, is geen aanrader).'Copper Dreams' zou ik het nu niet zo noodzakelijk genoemd hebben, echte kopertinten zitten er niet in. Alle kleuren zijn wel shimmery, maar ook weer niet té overdreven. Echt heel veel shimmer zit er niet in, ze hebben een heel mooi glansje zonder te overdrijven. Een goede balans dus, als je het mij vraagt. De pigmentatie was meer dan oké toen ik ze swatchtte op mijn hand, ik was dan ook heel benieuwd wat ze op mijn ogen zouden doen. Ik heb wel vaker oogschaduws gehad die er op mijn hand heel mooi uitzagen, maar die totaal niet hetzelfde eruit zagen op mijn ogen.
Zoals je op mijn ogen kan zien, valt het wel wat tegen. Ik verwachtte iets meer pigmentatie aangezien ze op mijn hand zo mooi swatchtte. Uiteraard is er niks mis mee, je kan een hele naturelle ooglook maken met net dat tikkeltje anders dan een gewoon nude palette.

De oogschaduws zelf zijn heel zacht, zonder té zacht te zijn zodat ze afbrokkelen. De kleuren brengen makkelijk aan en blenden heel goed uit, wat zeker een groot pluspunt is. Ik ben over het algemeen wel tevreden over dit quattro, al had de pigmentatie net dat ietsje beter mogen zijn.

Flormar Quattro's kan je vinden in hun winkel in Antwerpen (!!) of online voor €6,95.

Wat heb jij al van Flormar geprobeerd ?

Stay gorgeous !

Anke

5 opmerkingen:

  1. Ik vind dat ook, de swatches zijn super mooi, maar op de ogen valt het inderdaad wat tegen. Wel een schoon palette overall, dus ga het zeker nog blijven gebruiken. Toffe review :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, had de pigmentatie wat beter geweest, dan was het echt een topper !

      Verwijderen