zondag 4 oktober 2015

Snapshot


Begin van een nieuwe maand, dat betekent een nieuwe Snapshot ! Ik kwam terug van een zalige vakantie, begon aan mijn thesis en plande heel wat leuke dingen voor de komende maanden. Kijk mee naar mijn foto's van afgelopen maand.


Mijn eerste kennismaking met Tenerife, net toen ik de luchthaven buitenkwam : palmbomen begroetten me, het zonnetje scheen vrolijk en de temperaturen waren meer dan ik had verwacht. Ik was helemaal klaar voor een zalige vakantie.


Niet veel later stond naar de prachtige zee te staren. Wat een mooi uitzicht!


Uiteraard kon een bezoekje aan het Hard Rock Café niet ontbreken. Ik was er voor het eerst geweest in Mallorca en vond het zo leuk dat ik deze in Tenerife ook wel wilde bezoeken. Een geslaagde uitstap, als je het mij vraagt.


We lieten nog een gaatje voor een dessertje. Wel, laat dat -tje er maar af, want ik heb moeten duwen om dit op te krijgen (en dan nog heb ik een stuk moeten laten liggen). Maar het was HEERLIJK!


Dit was een ander dessert dat ik gegeten heb : salami van chocolade. Toen ik het op het menu zag staan, wist ik eigenlijk niet goed wat ik moest verwachten. Het is inderdaad chocolade met noten en een soort biscuit erin verwerkt. Heel erg lekker maar heel erg zwaar.


Aangezien je niet rechtstreeks van Zaventem naar Tenerife kunt, stapten we over in Madrid. De heenreis ging vlotjes, bij de terugreis landden we rond 22h in Madrid. We waren doodop dus hadden we op voorhand beslist dat we in Madrid bleven slapen en we 's anderdaags 's morgens het vliegtuig zouden nemen richting Zaventem. We verbleven in het Crown Plaza en hadden een hele mooie kamer. Ook al was het een kort nachtje (onze vlucht vertrok om 9h), ik heb enorm goed geslapen.


's Morgens vroeg : met klein oogjes en de meest comfy outfit aan, wachten op het busje van het hotel naar de luchthaven. Bijna thuis !


In Tenerife verkochten ze niet alleen Make-up Revolution, ook vond ik daar wat Sleek spulletjes. Ik bracht een trio blush mee maar zag al gauw dat 2 van de 3 blushes kapot was. Ik maakte er een DIY video van die binnenkort online zal komen. 


Maar aan alle mooie liedjes komt een einde. Niet veel later stond ik dan ook op het perron richting Leuven ...


... om te beginnen aan mijn thesis. De eerste week heb ik vooral véél gelezen, dat ik er hoofdpijn van kreeg. Lezen is natuurlijk heel belangrijk als je wilt weten waarover je onderwerp gaat maar mijn handen kriebelen om de praktijk te beginnen.


Overdag in het labo, 's avonds achter mijn computer de jubileum van mijn grootouders plannen. Uitnodigingen zijn verstuurd, binnenkort is het zover ! 

Verder staat er niet echt veel op de planning : we doen vrolijk verder met de thesis maar morgenavond wordt het alleszins zeer leuk ! Mans Zelmerlöw, winnaar van het Eurosong dit jaar, komt naar het Depot in Leuven. Hij postte niet zo heel lang geleden zijn tourdata in Europa op Instagram. Het was dan ook snel beslist dat we daar naar toe zouden gaan. Ik kijk er naar uit ! Uiteraard zie je dat alles en nog veel meer in mijn volgende Snapshot (maar hou ook zeker mijn Instagram en Snapchat in de gaten!)

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Leuke recap! Mooie vakantie zo te zien. Die chocolade salami trok meteen mijn aandacht, da's echt iets voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen