vrijdag 6 november 2015

Catrice 'STEELetto'

Zo af en toe koop ik nog eens een nagellakje. Ik heb genoeg om mijn leven mee door te komen, ik hoef geen massa's er meer bij. Toch .. soms zie ik een heel mooi lakje dat ik graag nog zou toevoegen aan mijn collectie. Catrice STEELetto was zo'n lakje : ik had nog niks zoals dat. Voor de prijs moest ik het ook niet laten, dus ging het vlotjes in mijn winkelmandje.En je ziet meteen waarom ik het heb meegebracht.Zie ik daar iets van een paarse - lila schijn ? Net alsof het mijn naam schreeuwt (wat het in de winkel wel deed, ja). Een hele metallic kleur, dat kan ik je wel vertellen. Metallics zijn in herfst en winter altijd ietsje populairder dan in de lente en zomer en dat is ook dit jaar weer het geval. Een metallic toets aan je look geeft je net dat ietsje extra. Je bent ervoor of je vindt het maar niets.Qua kwaliteit van dit lakje kan ik echt niets slecht bedenken. Een laagje is genoeg om je hele nagel te bedekken, een tweede is bijna overbodig. Doe je toch een tweede laagje, dan is het metallic effect net ietsje heftiger. Het brede kwastje zorgt ervoor dat je nagels in een mum van tijd gelakt zijn, handig ! Qua houdbaarheid : de eerste chip die ik merkte, was rond dag 4; wat zeker niet slecht is.

Eerlijk ? Ik weet niet of de kleur echt iets voor mij is. Ik vind het op zich wel heel mooi (lila, moet ik meer zeggen?) maar de finish is niet zo mijn ding, terwijl de mama 'em wel heel mooi vond. Ieder zijn ding !

De Catrice nagellakken kan je vinden bij Kruidvat voor €2,99 per stuk.

Wat vind jij van dit kleurtje ?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Paarse/lila tinten zijn helemaal mijn ding! Maar net als jou weet ik niet goed of ik 'metallic' nu leuk vind of niet hehe :) Voor een feestje lijkt het me wel tof!

    BeantwoordenVerwijderen