vrijdag 11 december 2015

Orly Color Amp'D

Gelnagellak: een heel goede uitvinding. Ik zit nu alle dagen in het labo mijn experimenten voor mijn thesis te doen. Dat betekent zoveel als : handschoen aan, handschoen uit om steriel te blijven werken. Maal 347528119 op een dag. Je kan al wel raden dat je nagellak daar niet goed van is, laat staan je handen: ze drogen zo enorm uit! Telkens een heel gedoe dus. Gelnagellak daarentegen, kan wel tegen een stootje. Het enige nadeel : het aanbrengen is een fluitje van een cent maar het eraf halen... Dat is een ander verhaal. Orly heeft nu Color Amp'D op de markt, een nagellak die snel droogt, met de houdbaarheid van gel zonder al de moeite om het eraf te halen. Ik was enorm benieuwd en testte het voor jullie uit. Ook mét 484392 keer handschoenen te wisselen voor de houdbaarheid.


Zo gezegd, zo gedaan. Ik lakte op zondagavond, mijn nagellakavondje, mijn nagels met deze Color Amp'D in de kleur Ocean Views. Wat een prachtig kleurtje ! Een blauw-paarse tint met zilveren glittertjes in. Het eindresultaat : een metallic effect. Ik ben nochtans niet zo voor metallic, zeker niet op mijn nagels maar dit vond ik wel heel leuk. Het aanbrengen ging super gemakkelijk dankzij het brede kwastje.


Eerst breng je een laagje gewone base coat aan zoals je altijd zou doen. Dan 2 laagjes van je kleurtje naar keuze en als afsluiter de Flexible Seal Coat. Een top coat met een fancy naam ? Helemaal niet het geval ! Deze top coat zorgt ervoor dat je nagellak perfect op zijn plaats blijft zitten en dat 7 dagen lang. Dankzij zijn formule zullen deukjes, die je tijdens het lakken hebt  veroorzaakt, verdwijnen als sneeuw voor de zon. En voor een onhandig als mijzelf, klinkt dat als muziek in de oren ! Wat nu met verwijderen ? Gel nagellak eraf halen, is immers je nagels beschadigen want je drenkt ze enkele minuten in aceton. Het eraf halen van deze nagellak ging super gemakkelijk, net alsof je gewone nagellak eraf haalt !


Conclusie ? Ik ben echt heel erg te spreken over deze nagellakken ! Ik was voordien sowieso grote fan van Orly maar dit slaat echt alles. En 36 fantastische kleuren waartussen je kan kiezen, geweldig toch ?

De Orly Color Amp'D kan je vinden bij de Di stores en op de site van Orly voor €13,49 per stuk.

Ga jij eentje kopen ?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Dat ziet er goed uit! Ik heb de gellakjes van Catrice. Of iig de base en topcoat. Daarmee blijft gewone lak bij mij ook wel eeb week zitten, en kun je ook gewoon als andere lak weghalen! Ook echt een aanrader!
    Sabrina

    BeantwoordenVerwijderen