maandag 25 januari 2016

Beautynieuws !


Mijn eerste blogpost van 2016 en we beginnen er meteen goed aan met een Beautynieuws. Het is niet omdat ik examens had, dat ik daarom geen persberichten meer kreeg. Heel wat leuks komt weer onze kant op, producten die je binnenkort in de winkels zal zien liggen. Benieuwd ? Lees dan zeker even verder !

1. Kruidvat Skin Science Purifying Cleansing System
De grote gezichtsreinigingsborstel van Clarisonic kennen we ondertussen allemaal wel. Maar weet je ook dat er eigenlijk een enorm prijskaartje aan vast hangt ? Om nog maar over de verschillende koppen te zwijgen die je ervoor kan kopen. Kruidvat komt zélf uit met een gezichtsreinigingsborstel en dat aan een zeer voordelige prijs ! Een bijbehorende facial wash hoort er natuurlijk ook bij. Ik ga alvast op zoek naar mijn exemplaar en wil er graag een video over opnemen!


€17,99

€2,29


2. Kruidvat Professional Hair Styling producten
Maar dat niet alleen : ook Kruidvat komt uit met nieuwe producten om je haar te stylen. Van hairspray tot tot Wax Control Cream, aan alles hebben ze gedacht.

Matte Putty - €2,99
Control Cream - €2,99
Volume/Keratine Extra Strong Hairspray - €2,39
Clear Styling Gel - €2,99

3. Yves Rocher Riche Crème
Uiteraard moet je je huid verzorgen als je jonger bent. Maar ook als je wat ouder bent, zou je je verzorging niet mogen vergeten. De Riche Crème collectie is speciaal ontwikkeld voor de wat rijpere huid met 30 verschillende oliën voor herstel, voeding en bescherming. Verkrijgbaar vanaf februari.
Schoonheidselixir - €32,90
Herstellende verzorging - €38,50
Anti-rimpel dagcrème - €28
Anti-rimpel nachtcrème - €31,50
Herstellende en voedende balsem - €34
Herstellende en voedende bodymilk - €19,90
Anti-rimpel oogcrème - €21,50

4. Sally Hansen

7-in-1 Nail Treatment - €12,99
Een behandeling, 7 dingen die het voor je doet ? Sounds good ! Wat het belooft : 1) base coat  2) top coat 3) groeibehandeling  4) glans  5) versterker  6) vult oneffenheden in  7) verzorgende nagelbehandeling. Is niet niks ! Deze 7-in-1 nail treatment bevat onder andere avocado-olie, calcium en granaatappelextract om dit alles waar te maken. Ben benieuwd !

Digital Focus-Boho Chic-Glam Rock - €14,99/stuk
Drie collecties die in het vaste assortiment blijven, tesamen zo'n 10 extra kleuren waartussen je kan kiezen! En dat met dezelfde Sally Hansen kwaliteit die je gewoon bent. Kiezen wordt nu extra moeilijk ...

Bordeaux Glow - Typsy Gypsy - Digi Teal - Punk-ish Purple - Scarlet Red 
Electric Pop - S-teal the Show - Miss Wanderlust - Motley Hue - Pink-terest

5. Nivea Douche Care & Cacao - €2,99
Nivea kennen we van de blauwe potten en de goede crème die je huid intens voedt. Het wordt bij ons al generaties gebruikt.We kennen Nivea ook van de producten die je onder de douche kan aanbrengen zodat het ons heel wat werk en tijd bespaart achteraf. Aan de cacao liefhebbers echter hebben ze deze keer ook gedacht. Ze hebben nu ook een douchegel met de gekende Nivea-formule, verrijkt met cacaoboter. Heerlijk voor in de koude wintermaanden aangezien cacaoboter intens voedt.


Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten