woensdag 27 januari 2016

Benefit They're Real! Mascara

Mascara's test ik maar al te graag uit. Ik heb hele korte en vooruitstekende wimpertjes zodat het lijkt alsof ik niet eens wimpers heb. Ik heb graag wat extra lengte en volume, het liefst van al plak ik gewoon elke dag nepwimpers op. Helaas, gaat zomaar niet. Een goede mascara in mijn dagelijkse make-up routine is daarom essentieel. Ik heb al ontelbare keren de Maybelline The Rocket mascara gekocht, een van mijn favorieten. Hij werkt gewoon ZO goed! Maar aangezien ik ook heel veel goeds hoorde over de Benefit They're Real mascara, wilde ik deze toch ook eens een kans geven. Hij heeft een iets duurder prijskaartje en de beloftes op de verpakking lijken too good to be true, dus ik hoopte dat deze me niet zou teleurstellen.


Als er een merk is dat enorm gehyped is op YouTube en in beautybloggerland, dan is het Benefit wel. Wie kent nu niet de Hoola Bronzer, High Beam highlighter of Stay Don't Stray oogschaduwbasis ? Deze mascara is net zo'n product, ik associeer het meteen met Benefit. Ik hoorde er heel wat goeds over, zag verscheidene reviews op YoutTube (met telkens enthousiaste uitspraken) dat ik besloot om 'em ook maar eens een kans te geven.


Niet je gewoonlijke zwarte mascara tube maar een fijne zilveren verpakking. Aan de verpakking is gedacht. Het borsteltje is synthetisch en langer dan ik gedacht had. De haartjes zelf zijn ook synthetisch en mooi op gelijke afstand van elkaar geplaatst. Ik zie je denken: 'Waarom besteed je daar zoveel aandacht aan?'. Wel, die haartjes, op gelijke afstand van elkaar, zorgen voor een heel mooi effect (maar daarover later meer). Op het einde van het borsteltje zit ook een soort 'bolletje'. Je hebt mascara's gehad waar het borsteltje enkel een bolletje was (ik snapte niet meteen het nut ervan), deze heeft dus best of both worlds.


Boven : geen mascara
Midden : 1 laagje
Onder : 2 laagjes

En wat kan ik zeggen : het is iedere euro die ik ervoor betaald heb meer dan waard. Maybelline The Rocket was en zal altijd een favoriet blijven als ik bij Kruidvat naar een mascara zoek. Zoek ik het wat duurder, dan ga ik sowieso voor deze. Ik geloofde nooit in duurdere mascara's, vond dat ik met goedkope mascara's het ook wel kon doen. Nu ik deze geprobeerd heb, weet ik dat er absoluut wel een verschil is. Mijn wimpers worden langer, met een klein beetje volume aan de basis maar vooral : heel mooi gesepareerd (daarom dat ik zo lang stil stond bij de beschrijving van het borsteltje, haha!). Het bolletje op het einde van het borsteltje zorgt ervoor dat ik aan de kleinste wimpertjes vooraan kan geraken. De formule zelf is niet té nat zodat 'ie snel opdroogt. Een eerste laagje geeft al een mooi resultaat, maar een 2de laagje geeft dat ietsje extra. Met mijn kleine wimpers is het moeilijk om ze mooi gekruld te houden de hele dag door. Wimpers krullen en dan deze mascara aanbrengen zorgt ervoor dat mijn wimpers mooi in die krul blijven zitten.

Enthousiast ? For sure!  Heb je dus wat meer te spenderen en zoek je naar een goede mascara ? Dan kan ik je deze van Benefit zeker aanraden. Ik heb van mezelf dan hele korte wimpertjes en bij mij is het effect al heel mooi. Heb je dus langere wimpers, dan zal dat effect nog meer te zien zijn.

De Benefit They're Real! mascara kan je vinden bij Inno voor €26,15.

Welke mascara is jouw favoriet ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook een suuuuuuuuuuuuuuper grote fan van deze! Echt, 'k zou niet meer zonder kunnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja é, hij is zo enorm fijn ! Echt zijn geld waard !

    BeantwoordenVerwijderen