vrijdag 29 januari 2016

Grote make-up collectie nodig ?

Een hobby is goed voor je : het zorgt ervoor dat je ontspant op welke manier ook. Even met iets anders bezig zijn dan de dagdagelijkse sleur. Dingen doen waar je blij van wordt. De ene gaat lopen, de andere doet iets met fotografie. En ik ? Ik verzamel make-up. Call me weird, maar het is iets waar ik blij van word. Binnengaan in mijn favoriete make-up winkels, er rondlopen en de nieuwste collecties ontdekken, misschien met 1 of - je kent mij - meerdere dingen buitenkomen (tja, als je daar dan toch bent...). Het is een hobby als een ander.


Door de jaren heen heb ik heel wat make-up bijeen gespaard. Mensen die niet weten dat ik hiermee bezig ben, zouden me gek verklaren als ze mijn collectie zouden bekijken. Hoeveel make-up kan een mens in godsnaam nodig hebben ? Tja ... Ik kan natuurlijk zeggen dat ik meer dan genoeg heb om mijn leven door te komen maar dat houdt me natuurlijk niet tegen om mijn favoriete beautywinkels binnen te lopen en producten te kopen, haha! Het is en blijft een hele leuke hobby en zolang het kan; blijf ik ermee doorgaan.

Maar heb je als gewone persoon een grote make-up collectie nodig ? Heb je 569 foundations, 201 oogschaduwpaletten en 123 lipsticks nodig? Probably not. Je hoeft geen hele beautywinkel thuis te hebben maar op dat gebied ben ik schuldig. Verschillende vriendinnen hebben me al meerdere keren verteld dat ik een beautysalon zou kunnen beginnen. Zie ik dat als een compliment ? Eigenlijk wel maar ik besef wel dat ze wat overdonderd worden door al die producten als ik mijn lades opentrek. Nochtans vinden ze het leuk om te neuzen tussen de producten, bij te leren of limited editions of gewoon zelf beginnen te spelen met de producten.

Dus het antwoord op de vraag 'Heb je een grote make-up collectie nodig?'. Nee. Sommige vrouwen dragen niet eens make-up dus hoeven helemaal geen producten in huis te hebben. Draag je een beetje make-up, dan is een toiletzakje met je favoriete producten meer dan genoeg. Je favoriete foundation, concealer, poeder, mascara en lipstick/lipgloss. Meer heeft een vrouw eigenlijk niet nodig. Sommige spenderen liever hun geld aan kleding, decoraties voor het huis, ... Ieder zijn ding !

Heb jij nood aan een grote collectie?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten