zondag 21 februari 2016

Beautynieuws !


Ik kan het niet genoeg uitschreeuwen : HET.IS.BIJNA.LENTE. Wat word ik daar blij van ! Ik heb het echt gehad met de regen en de koude wind, geef mij maar het zonnetje en wat warmere temperaturen. Met dat gezegd zijnde: merken komen volop uit met spring proof make-up. Zijn jullie klaar voor jullie maandelijkse dosis aan nieuwe producten ?


1. OPI 'New Orleans' collectie - €14,95/stuk
Beginnen doen we met een nieuwe collectie van OPI : de New Orleans collectie, geïnspireerd op de bruisende Amerikaanse staat. Typische lentekleurtjes zijn te verkrijgen in deze collectie, ik vind ze alleszins enorm mooi. Verkrijgbaar bij Planet Parfum.

Crawfishin' for a Compliment/She's a bad Mufuletta!/Spare me a French Quarter/I Manicure for Beads

Rich Girls & Po-Boys/Show us your Tips/I'm Sooo Swamped/Take a Right on Bourbon

Let me Bayou a Drink/Suzi Nails New Orleans/Humidi-Tea /Got Myself into a Jam-balaya


2. Scholl Nagelvijlsysteem - €41,99
Scholl heeft al heel lang hun roterende voetvijl op de markt. Het is het geliefde product van veel mensen en het is ook een prachtig product, een product waarbij je voeten verwend worden. Aangezien de nagels aan je voeten ook wel een verwenbeurt verdienen, heeft Scholl nu ook een nagelvijlsysteem met verschillende opzetstukken (€12,99). Het is net zoals we bij onze nagels van onze handen doen : vijlen, polijsten en laten glanzen, nu alleen met een iets fancier uitzicht dan een gewone nagel- en/of buffervijl. Verkrijgbaar bij Kruidvat en de betere supermarkt. 3. Rimmel The Only One Lipstick - €11,99
Een lipstick - 4 beloftes ? Als dat nu eens waar zou zijn ! Deze nieuwe lipsticks zijn verkrijgbaar in 12 prachtige tinten en beloven (hou je vast) : een goed pigment, een lange houdbaarheid, hydratatie en comfort. Alles wat je eigenlijk in een lipstick zoekt ! Verkrijgbaar bij Kruidvat en Di eind deze maand.4. Bourjois 'Arty Chic' Collectie
De kleur blauw begint opnieuw zijn opmars te maken in de trends van deze lente/zomer. En waarom ook niet? Het is een prachtige, krachtige kleur die je ogen doet spreken. Deze blauw tint gecombineerd met de zachte rozige en bruintinten zijn de accenten van de Arty Chic collectie van Bourjois, volledig geïnspireerd op de laatste trends in Parijs. Verkrijbaar bij Di en Kruidvat vanaf deze maand.

Smokey Stories palette - €13,99/stuk
1 Seconde Nail Polish - €8,49/stuk

Rouge Edition Velvet - €14,19/stuk
Aqua Blush 12h - €11,49
5. Rimmel SuperGel nagellak - €7,99
Rimmel is goed bezig om een aantal nieuwe producten op de market te brengen. Eerst de nieuwe lipsticks zoals je hierboven kon lezen, maar ook nieuwe nagellakjes zullen verkrijgbaar zijn: de SuperGel nagellak. Een 2-stappenssteem : eerst breng je de kleur naar keuze aan, daarna de SuperGel top coat om alles mooi te houden en dat 14 dagen (!!) lang. Het brengt aan en haalt het eraf zoals een gewone nagellak, maar het ziet eruit als een professionele gelmanicure. Keuze uit 20 kleurtjes, verkrijgbaar midden maart bij Kruidvat en Di.
Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten