zondag 28 februari 2016

Merken die naar België zouden mogen komen

Er zijn veel merken op de markt zodat het moeilijk is om soms tussen dit alles te kiezen. Naar mijn gevoel ben ik (soms) op bepaalde merken uitgekeken. Niet dat ik slecht wil spreken over bepaalde merken, absoluut niet. Het is bij sommigen gewoon net niet dàt. Waarom zijn buitenlandse merken altijd begeerlijker? Is het omdat je er zo moeilijk aangeraakt ? Is het omdat ze zo gehyped worden door anderen ? Het is gewoon spannender als je merken kunt kopen die je niet zomaar kunt krijgen bij ons. Een vriendin van mij zit in Grenada voor Erasmus en de eerste dag liet ze me al weten dat ik mijn Sephora wishlist mocht doorsturen. Of toen Romina de Make-up Geek oogschaduws bestelde, was ik door het dolle heen. Ik word helemaal excited als ik dingen kan uitproberen die je hier niet kan krijgen. Verbaast het je dan dat de winkels toch een klein beetje mijn vakantiebestemming bepalen, haha ?  Soit, terug naar het onderwerp. Merken die dus naar België mogen komen. Urban Decay was al een stap in de goede richting maar helaas … Dat smaakt naar meer !In Amerika kan je nu heel makkelijke MUA, Catrice en Essence kopen. Maar hier ? Even mijn lijstje van merken die naar België mogen komen.

     1. Too Faced
     Als er een merk is dat naar België mag komen, dan is het Too Faced wel. Too Faced is een merk dat stilletjes aan tot mijn favorieten begint te behoren. Ik leerde het kennen in Parijs toen ik mijn allereerste Too Faced product kocht : de bekende Shadow Insurance. Twee jaar geleden bracht ik het Chocolate Bar palette en Boudoir Eyes mee vanuit Mallorca. En in Lille zocht ik naar de Chocolate Soleil Bronzer. Zegt het genoeg dat dit merk fantastische producten heeft ? Over de verpakking wordt telkens nagedacht (heb je de Chocolate Bon Bon palette al gezien?!) en de kwaliteit is stuk voor stuk schitterend. Too Faced, je weet wat je moet doen !


     2.  Kat Von D
Een merk dat in opmars is, is Kat Von D. Vooral naar de foundation en concealer ben ik enorm benieuwd
aangezien ze zo'n goede dekking hebben dat ze zelfs tattoo's kunnen bedekken. En wie heeft nu nog niet gehoord van het Shades & Ligt palette, hét contourpalette van het moment ? Ik denk dat hier veel mensen op zitten te wachten, dat veel beautylovers (waaronder ik!) haar producten willen uitproberen.     3. Tarte
Uiteraard kan ik Tarte niet overslaan. Ik heb een wishlist van hier tot in Tokio met allemaal producten die ik van Tarte wel een wilt proberen. Schandalig toch? En ook aan dit merk geraken we niet zo makkelijk aan.Wat dacht je van de verschillende Amazionian Clay Blushes ? Of de prachtige oogschaduwpaletten? Mij hoef je dat allemaal geen 2 keer te zeggen. Het zou niet goed zijn voor mijn bankrekening (I admit) maar daar hebben we het toch voor over, right?


     4. NYX
Iets waar ik enthousiast van werd toen ik het las : NYX komt naar België deze lente ! NYX werd lang geleden nog verkocht bij sommige webshops. Telkens als ik online bestelde, verzeilde er toch steeds een NYX product in mijn winkelmandje. En terecht : NYX producten zijn zó fijn ! Toen ik hoorde dat de producten te verkrijgen zijn in België vanaf de lente, sprong ik zowat een gat in de lucht! Het blijft nog even geheim waar de producten juist te koop gaan zijn, wat het assortiment en de prijs is per product maar ik weet dat het een gat in de markt gaat zijn (en mijn portemonnee totaal niet veilig !)Welke merken zou jij graag naar België zien komen ?

Stay gorgeous !

Anke

3 opmerkingen:

  1. NYX komt naar België hé! Persoonlijk wil ik 'Hourglass' in België!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kat von D en Tarte pleaasssseee! :D Too Faced kan je op zich nog wel op sephora bestellen dus dat vind ik nog wel oké :D Maar Kat von D en Tarte wil ik zooooo graaaaag <3 (valt het op hoe graag ik die merken wil? :p)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaa, Tarte echt zó graag ! :D

    BeantwoordenVerwijderen