zondag 20 maart 2016

Beautynieuws !


De lente is vanaf morgen officieel in het land, dat verdient een feestje ! De afgelopen dagen waren nog wat koud maar de zon doet me denken aan wat komen zal. Soit, gedaan met dat filosofisch gedoe. Met dat de lente er bijna is, komen ook vele merken uit met de lentecollecties. Ik heb jullie vandaag een heel deel om te laten zien, dus be prepared !1. OPI Soft Shades Collectie - €14,94
Pastels zijn dé tinten deze lente. Een aantal jaren geleden waren ze dat ook, weliswaar een beetje aarzelend, maar dit jaar is het full on pastel. En om daar mee te matchen, heeft OPI een collectie van 6 nagellakjes gemaakt om deze pasteltrend nog eens extra te versterken. Zoals altijd is er ook een setje van 4 kleintjes als je niet zou kunnen kiezen tussen de grote (€22,95). Verkrijgbaar vanaf april bij de Lakstore of Planet Parfum.

Boven : It's in the Clouds - This Cost me a Mint - On Chic Chick
Onder : Stop it, I'm Blushing - It's a Boy! - I am what I Amethyst


2. Rimmel Volume Colourist Mascara - €14,49
Een geniaal concept, al zeg ik het zelf. Rimmel komt uit met een mascara die je wimpers geleidelijk aan zal kleuren. Ik zie je al denken 'Huh?'. Laat het me even uitleggen. Soms hebben we gewoon geen zin om ons op te doffen maar moet je wel presenteerbaar voor de dag komen, right? Deze mascara zorgt ervoor dat je wimpers bij regelmatig gebruik donkerder en donkerder zullen worden, het is bijna semi-permanente verf voor je wimpers ! Hoe meer je de mascara zal gebruiken, hoe meer kleurstoffen er zullen afgegeven worden. Stop je met het gebruik van de mascara, dan zal de kleur stilletjes aan weer vervagen. En met het specifieke borsteltje krijg je er in een keer ook nog eens volume bij ... Iets om getest te worden, lijkt me !


3. Yves Rocher Pure Light Cushion Foundation - €29,90
Een compact poeder en een vloeibare foundation in 1 ? Dat is de gedachte achter deze Cushion foundation van Yves Rocher. Meer en meer merken komen uit met zo'n foundation in een kussen, geïnspireerd op de Koreaanse make-up producten. Hierdoor kan je zelf je dekking kiezen ! Een lichte dekking of breng je liever wat meer aan voor een wat betere dekking ? Dat is aan jou, het kan allemaal ! Het is klein, dus handig om mee te nemen in je handtas als je gedurende de dag eens moet bijwerken. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.
4. Only You - Moederdag editie
De lente is er bijna, dat betekent dat je ook al kan beginnen nadenken voor de cadeautjes voor moederdag. Een bloemetje of een flesje parfum doet het altijd goed, Only You wilt er toch net een twist aan geven. Wat dacht je van deze kleine oogschaduwpaletjes (€3,25)? Of een leuk make-up tasje (€8,95 voor het kleine formaat - €14,95 voor het grotere formaat) waar ze al haar producten in kan opbergen ? Of wat dacht je van het Temptation palette (€29,95) met roze-paarse tinten? Only You weet er wel raad mee !

Verkrijgbaar vanaf 4 april.

Verkrijgbaar vanaf 25 april.

Verkrijgbaar vanaf 11 april.

5. Rimmel Brow This Way Styling Gel - €7,99
Aangezien je wenkbrauwen je gezicht vormen, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Niet alleen moet je ze op tijd en stond ze eens bij-epileren of -knippen om de vorm erin te houden, ook is het belangrijk om ze bij te tekenen of op z'n minst de kleine gaatjes op te vullen. En met wenkbrauwgel zet je alles mooi vast, net zoals haarlak bij je haren zou doen. Verkrijgbaar in Blonde, Medium Brown en Dark Brown.6. MAC x Caitlyn Jenner - Finally Free
Elk jaar wordt iemand bekend het gezicht van de nieuwe Viva Glam campagne. We hebben Nicki Minaj, Ariana Grande en Rihanna al zien passeren. Dit jaar is het de beurt aan .. Caitlyn Jenner ! Het zal je niet verbazen dat ze, sinds haar operatie, serieus aan populariteit heeft gewonnen en ze aan iedereen wil laten zien dat ze er meer staat dan ooit tevoren. Finally Free symboliseert dat dan ook heel mooi. De opbrengst van Viva Glam lipsticks gaan 100% naar het MAC Aids Fund.Naar wat ben jij het meest benieuwd naar ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten