zondag 24 april 2016

Beautynieuws !


Tijd voor het beautynieuws van deze maand ! Er staan weer heel wat leuke producten op de planning die binnenkort gaan uitkomen of die momenteel al in de winkel liggen. Benieuwd of er iets tussenzit voor jou ?


1. Baked collectie- Be Creative Make-up
Met baked producten kan je mij altijd blij maken. En ik laat me er ook steeds aan vangen : ze zien er gewoon zo goed uit ! Ze doen me vaak denken aan de mineralized producten van MAC. Nu heeft Be Creative Make-up, de make-up lijn van Ici Paris XL ook zijn eigen baked collectie waar er een paar items tussen zitten die ik echt wel wil.

Baked bronzer - €14,95

Baked Eyeshadow palette - €24,95

Baked Highlighter - €14,95

Baked blushes - €11,95 

Kiss & Go Lip Color Stick - €11,95/stuk


2. Sally Hanssen Kleurenexplosie - €14,99
Klare taal bij Sally Hanssen : lente en zomer zijn de seizoenen van kleur. Niets beters dan een collectie ontwerpen die daar helemaal rond draait? 6 nieuwe nagellakken in het assortiment van de Miracle Gel lakken. Lak je nagels in een van deze prachtige kleuren en breng daarna de Miracle Gel top coat erover aan en je nagellak blijft tot 2 weken goed zitten !

Pink Up - B Girl - Fish-teal Braid
Street Flair - Rosey Retriver - Tribal Sun

3. Essence 'Wake Up Spring' collectie

Eyeshadow palette - €3,59



Highlighter pen - €2,89


Eyeliner pen - €1,99

Sheer Lip Balm - €2,39

Blush - €3,39
Lipstick pen - €2,39

4. Rimmel Color Precise Eyeliner - €7,99
Een goedkope eyeliner die heel precies een lijntje trekt ? Daar zoek ik al jaren naar. Ik heb er al enkele uitgeprobeerd en die van NYC is en blijft nog altijd mijn favoriet. Nu komt ook Rimmel met een liquid eyeliner uit met een heel fijn puntje om echt het dunst mogelijke lijntje te kunnen trekken. Eind deze maand verkrijgbaar bij Kruidvat en Di en dat in 3 kleuren.
5. Catrice 'Denim Devine' collectie

Eyeshadow palette - €6,99

Liquid Liner - €2,99

Blush - €3,99
Bronzer - €4,99
Lipgloss - €3,59

Nail Polish - €2,99



Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking: