vrijdag 22 april 2016

Kiko Power Pro Nail Polish

Ik liet voor het galabal een verlenging op mijn nagels zetten want ja:  voor het galabal mag het een beetje ‘glam’ zijn. Mijn valse nagels zijn ondertussen wel weer mooi af aangezien ik mijn laatste maanden in het labo tegemoet ga en het nu eenmaal niet zo makkelijk is om met lange nagels daar te moeten werken. Ik lak mijn nagels dus terug! De enige moeilijkheid ? Het kleurtje kiezen… Het liefst op elke vinger een ander kleurtje maar helaas, dat past nu eenmaal niet bij mijn outfits, haha! Ik kreeg van Jolien een prachtig nagellakje van Kiko cadeau die ze speciaal uit Milaan had meegebracht voor mij (thanks girl!) maar gelukkig is deze lijn ook te koop in België (alhoewel dat een tripje naar Milaan ook altijd gezellig is). Ik was heel benieuwd want had van deze lijn nog niet gehoord…


Het flesje is niet het typische nagellakflesje, dat kan ik je wel vertellen.  Een rechthoekig flesje it is ! Het kleurtje kon ze perfect raden : 17 Lilac, een prachtige paarse tint (she knows me too well!). Met het brede borsteltje lak je je nagels in een mum van tijd want wees nu eens eerlijk : we willen dat onze nagels er mooi uitzien maar we willen er absoluut geen tijd aan spenderen, toch? Met dit handig borsteltje is dat zo opgelost!


Ik heb in het verleden al nagellakken van Kiko gekocht en gedragen en ze bevielen me stuk voor stuk goed. Ze blijven mooi zitten, hebben een goede dekking en drogen ook nog eens geweldig snel. Ik hoopte natuurlijk dat deze eigenschappen ook gold voor deze nagellak. Van de pigmentatie kan ik alleszins geen kwaad woord over zeggen : wauw! Dit is 1 laagje !


Een hele week haalt ‘ie het jammer genoeg niet maar dat had ik aan de ene kant ook niet echt verwacht. Ik was al dolenthousiast over de pigmentatie, dat is echt een 10+. Een goede 5 dagen houdt ‘ie het wel uit, en dat is ineens ook getest in het labo met elke dag 44541546 handschoenen aan en uit.

De Kiko Power Pro Nail Polish kan je vinden in de Kiko store of online voor €4,90. Ze zijn verkrijgbaar in 50 (!!) tinten.

Lijkt deze lijn van Kiko iets voor jou ?

Stay gorgeous! 

Anke

1 opmerking:

  1. Wauw, wat is dat een mooie kleur en eigenlijk ook wel eerder origineel:)

    BeantwoordenVerwijderen