woensdag 20 april 2016

Wishlist of the Month

Nu de lente weer in het land is, mogen de kleurtjes weer buiten komen. Gekleurde eyeliner in plaats van saai zwart, gekleurde nagels in plaats van nude, en laat de nude lipstick ook maar zitten; ga voor fel! Nu het nieuwe seizoen er is, komen ook veel make-up merken met verschillende nieuwe producten uit. Zowat alles in 1 keer. Ik word er hebberig van. Vandaag laat ik zien wat er op mijn wishlist staat!


1. Too Faced Sweet Peach Palette
It caught my eye en sindsdien is er geen ontkomen meer aan : het Too Faced Sweet Peach palette ziet er zo goed uit ! Ik heb het Chocolate Bar palette al een tijdje en ben er zo blij mee. Ik gebruik het regelmatig omdat het mooie kleurtjes zijn waarvan de pigmentatie ook nog eens schitterend is. Ik vind dat Too Faced niet alleen heel ingenieus is qua verpakking, ze slagen er ook altijd in om de kwaliteit te behouden. In Amerika wordt het palette al verkocht, hopelijk ook snel in Europa !



2. BE Creative Baked blushes
Baked producten zijn voor mij een zwakke plek. Zien er gewoon zo mooi uit! MAC was ongeveer het eerste merk waar ik de mineralized producten van leerden kennen maar vele merken hebben tegenwoordig van die gebakken producten in hun collectie zitten. Be Creative van Ici Paris XL heeft sinds kort een eigen baked collectie (meer info krijg je in het Beautynieuws binnenkort). Deze blushes wil ik alleszins al heel graag hebben !

3. Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick 'Lolita'
Dat Kat Von D een trend is, dat weten we allemaal wel. Dat ze prachtige producten uitbrengt, dat weten we ondertussen ook. Dat ze naar BelgiĆ« moet komen met haar producten is een must. Onlangs zag ik een video van Fleur Deforce waar ze een shoplog liet zien van LA. Daar toonde ze deze Liquid Lipstick in 'Lolita', een prachtige nude-roze tint die nu zo hip is. Ik was meteen verkocht, wauw ! Niet alleen de kleur : ik hoor zowat van iedereen dat de pigmentatie en de formule goed is. 


4. Nabla Refill oogschaduws
Een nieuw merk duikt overal op waar ik kijk en ik had er nog nooit van gehoord : Nabla. Het is een Italiaans merk dat recent verkocht wordt bij Beauty88 (waar ik voordien ook mijn Make-up Revolution haalde) en de reviews over de refill oogschaduws zien er super goed uit ! Ze lijken een beetje op de Make-up Geek oogschaduws dus ik wil heel graag dat merk eens testen om te kijken hoe goed ze in werkelijkheid zijn.


Wat staat er op jouw wishlist?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. He Nabla kende ik niet maar ik moest ook onmiddellijk aan make-up geek denken. Je hebt mij er erg nieuwsgierig naar gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen