zondag 3 april 2016

L'Oréal Infaillible 24h Matte Foundation

Beautybloggers staan er om bekend om niet al te veel op te maken. Ze kopen veel maar maken heel weinig op. Wel, ik heb geprobeerd om dat stigma te doorbreken en heb vorige week 2 foundations, een gezichtspoeder en een concealer opgemaakt. Good job! Er komt echt schot in de zaak. Die opgemaakte dingen zaten in mijn everyday-bakje, dus het is logisch dat deze producten opgeraken. Toch geeft het een goed gevoel als zo'n product in mijn 'Opgemaakt'-zakje gaat. Aangezien dat er een foundation opgeraakt is, kon ik een nieuwe openen. De L'Oréal Infaillible 24h Matte foundation is een hype tot en met omdat 'ie blijkbaar echt goed is. Ik stap - zoals altijd- weer te laat op de trein, maar zo kom je er ook ! Normaal zou ik het in een first impression hebben gegoten maar ik vond het nog eens fijn om er een artikel van te maken. Vandaag lezen jullie dus de review !


De verpakking is een fijne knijptube. Het voordeel daarvan is dat je kan controleren hoeveel je gebruikt wat verspilling tegengaat. Een pompje is absoluut ook fijn maar dat kan soms je teveel opleveren. Achteraan staat een klein overzicht met wat het juist doet en voor wie het ideaal is om te gebruiken. Dat betekent niet dat iemand anders het niet mag gebruiken, het ligt er maar aan wat voor finish je gaat.


Zoals je op bovenstaande foto kan zien, geeft hij veel dekking zonder al te cakey te zijn. De matte finish, dat was toch waarvoor ik ging. Heb je nu liever iets minder dekking, dan kan je deze nog verdunnen met wat dagcrème, zodat je een getinte dagcrème krijgt. Om de een of andere reden had ik verwacht dat er een mousse in de tube zou zitten. Waarom ? Vraag het me niet, misschien omdat het me een klein beetje doet denken aan de Rimmel Stay Matte Foundation. Het is dus geen mousse maar eerder een liquid. En liquid, dat is 'em zeker: hij loopt nog nét niet van m'n hand af. 'Als hij toch zo lopend is, hoe kan hij dan in godsnaam zo'n goede dekking geven?' vroeg ik mij af. Toch doet 'ie dat. Blenden gaat heel makkelijk, je hoeft er maar weinig moeite voor te doen. Je hebt maar heel weinig nodig om je gezicht mee te bedekken waardoor 'ie nog is zuinig werkt. So far, so good zou ik zo zeggen ! Maar de grootste uitdaging moest nog komen : zou 'ie mij helemaal mat houden gedurende de dag, iets waarvoor ik 'em eigenlijk gekocht had?


Links is voor ik foundation heb aangebracht (let maar niet op de grote wallen onder mijn ogen, haha!), rechts is de after foto. Je ziet duidelijk een verschil, hoe goed is de dekking ! Ik heb 'em een tijdje zonder primer en met primer uitgetest, om te kijken of er een verschil zou zijn. Met primer blijft hij nog nét ietsje langer zitten maar het geeft geen uitzonderlijk verschil. Wél, dames en heren, tromgeroffel .... houdt hij me de hele dag mat ! Dàt is nu eens een foundation waar ik terecht fier op ben. Na zoveel getest te hebben, kom ik hier een hele goede foundation tegen van bij de drogisterij. Ik ben echt onder de indruk ! Enige minpuntje ? Ik gebruik hier de kleur 11 Vanilla die enorm rozig getint is. Hoe hoger de nummer, hoe geler de ondertoon wordt, dus hou daar even rekening mee.

De L'Oréal Infaillible 24h Matte foundation kan je krijgen bij Kruidvat en Di voor €15,99 . De foundation is verkrijgbaar in 6 tinten.

Heb jij deze foundation al geprobeerd ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Klinkt als iets goed! Ik dacht een tijdje dat de 'dewy' trend iets voor mij was, maar ik zag er daarmee alleen maar uit als een glimmende discobal (so not sexy...)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij mij hetzelfde, echt niet aangenaam :/

    BeantwoordenVerwijderen