vrijdag 20 mei 2016

Beautynieuws !


Even een paar dagen hard doorgewerkt aan mijn thesis en niets voor mijn blog gedaan en mijn inbox stroomde gelijk vol met allerlei persberichten die ik maar al te graag met jullie deel ! Hou je vast voor leuke nieuwtjes op gebied van nagellak, lipproducten en all things bronzed and glowy voor de huid !


1. Rimmel Sheer & Shine Moisture Renew Lipstick - €10,99
Een felle lipkleur is leuk tijdens deze zonnige seizoenen maar niet iedereen voelt zich daar comfortabel in. Sommigen onder ons willen gewoon een goede verzorging voor de lippen met een klein beetje kleur. Wel dames, dan is deze collectie lipsticks helemaal voor jullie ! Je kan de kleur opbouwen door verschillende laagjes op te bouwen en met een SPF van 20 ben je helemaal beschermd tegen de zon! Verkrijgbaar in 4 verschillende tinten bij Kruidvat en Di.

Better & Brighter - Spin all Spring - Pink Rules - Red-y,Set,Go!


2. Bourjois City Radiance Collectie 
Wie zomer zegt, zegt een glowy huid. Iedere huid heeft een mooie gloed van zichzelf maar we kunnen dat ook beter tot zijn recht laten komen of het gewoon faken. Alles kan ! In deze City Radiance lijn van Bourjois zit de City Radiance foundation (€15,49 - verkrijgbaar in 6 tinten) met SPF 30 en lichtreflecterende deeltjes voor een frisse uitstraling. Daarnaast vind je ook nog de Radiance Reveal Foundation (€12,49 - verkrijgbaar in 3 tinten) die eerder gezien wordt als een dekkende dagcrème (of een concealer met skincare eigenschappen?). Maakt niet uit hoe je het ziet: het zal de donkere kringen verbergen, je een egale teint geven zodat je er stralend uitziet ! Verkrijgbaar bij Kruidvat en (Lookiss by) Di.

City Radiance Reveal Foundation - €12,49

City Radiance Foundation - €15,49


3. OPI x Alice in Wonderland - €14,95/stuk
Een nieuwe film van Alice in Wonderland (waar ik zeer benieuwd naar ben!) en OPI heeft weer een prachtige deal te pakken: de OPI x Alice in Wonderland nagellak collectie. Eentje om 'U' tegen te zeggen. Met 8 kleuren weet je gewoon niet meer welke je moet kiezen (allemaal is misschien wel een optie ?). Verkrijgbaar bij Planet Parfum. Voor de set met mini's betaal je €22,95.

The I's have it - A Mirror Escape - Having a Big Head Day - Mad for Madness Sake

Fearlessly Alice - Oh My Majesty! - What's the Hatter with You? - I'm Gown for Anything


4. Primark PS Pro beauty range 
De hype rond Primark is nog lang niet gaan liggen in ons land en ook nu weer komen ze weer met het volgende uit : eigen beauty producten ! Ze hadden al een beperkt assortiment aan beauty producten maar nu hebben ze de hele lijn geüpgraded met de PS PRO lijn : een lijn met kwalitatief betere producten en ingrediënten. De prijzen variëren tussen de €3,5 en de €7 .Hier alvast een greep uit de collectie :









5. Faby 'Joy' collectie - €12,95
Een collectie waarvan we gelukkig worden, meer hoeft dat niet te zijn. Van de Faby 'Joy' collectie word je alleen maar vrolijk, zo aan de kleurtjes te zien. Je kan kiezen uit 12 prachtige tinten. De collectie is verkrijgbaar bij Lakstore in Antwerpen of op de site van Faby.




6. Bourjois Sun Illusion collectie
Buiten de highlight on fleek deze zomer willen we natuurlijk ook wel een bronzed gevoel. Ik ben iemand die heel moeilijk bruin wordt dus wat doe je dan ? Fake it 'till you make it : we gebruiken bronzer. De Matt Illusion Powder (€13,99) is ideaal omdat 'ie mat is (what's in a name?) voor zowel het bronzer als contoureffect. Heb je toch graag er nog een glansje bij, dan is de Contouring Illusion Powder (€15,29) iets voor jou. Heel compact en dus ideaal om mee op reis te nemen. Heb je toch liever alles in 1 - aka : een bronzer met een parelmoer glansje erin? Dan ga je best voor de Maxi Delight Powder (€13,99). Deze collectie bevat dus duidelijk voor ieder wat wils ! Verkrijgbaar bij Kruidvat en (Lookiss by) Di.


Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Ik vind die OPI collectie van Alice In Wonderland zo leuk, maar ja, dat heb ik met alle Disney samenwerkingen :)

    BeantwoordenVerwijderen