zondag 8 mei 2016

Sleek All Night Long palette

Sleek is een merk naar mijn hart. Als ik naar Londen ging, had ik telkens een hele lijst met producten die ik wilde meebrengen. Het is echt zo’n fijn merk ! Je betaalt er (in Engeland toch) zo goed als niks voor maar de kwaliteit is wel schitterend. Ik heb meerdere oogschaduwpaletten en ook de blushes spreken me aan (ook al zijn ze ENORM goed gepigmenteerd, beware!). Gelukkig hoeven we de Eurostar niet meer op om aan Sleek te geraken, Sleek is nu ook te verkrijgen bij Lookiss by Di en online. Ik zag op Twitter en Instagram dat er 2 nieuwe oogschaduwpaletten waren uitgekomen. All night long was daar eentje van. Maar wat uitkomt in het buitenland, duurt even voor je het ook hier kan krijgen. Tijdens het make-up shoppen, kwam ik het tegen dus bracht ik het mee!


Zoals alle Sleek paletten heeft ook deze een zwart omhulsel waar de oogschaduws veilig in opgeborgen zitten. Wat ik zo fijn vind aan de Sleek paletten is dat ze een grote spiegel hebben waardoor het een fijn palette is om mee te nemen op reis. Zoals ook elk Sleek palette bevat dit palette 12 kleuren en dit in bijzonder heeft een verzameling van zowat hele draagbare kleuren. Je vindt een mix van matte en shimmery tinten, van warm goud tot koel taupe.

Rij 1

Rij 2

Zoals je ziet, zitten er toch een paar unieke kleuren tussen. Wat dacht je van de 2de kleur op rij 2? Ik had niet verwacht dat het zo'n mooie en sterke duochroom was gewoon aan de kleur zo te zien. Ze geven een goed pigment af tijdens het swatchen, wat niet wilt zeggen dat dat op het oog ook zo zal zijn. 


Op het oog? Daar had ik net een beetje meer pigmentatie verwacht. Ik gebruikte een mengeling van de 4de kleuren op rij 1 en 2 op het bewegende ooglid, de 5de kleur van rij 1 ging in de arcadeboog en de 2de en 6de kleur van rij 1 ging in de buitenste ooghoeken. Om toch even een knalkleur te gebruiken, gebruikte ik de laatste kleur van de 2de rij onder mijn ogen. Die springt er dan wel weer uit.

Een palette dus die iets meer naar de naturelle kant neigt maar met toch een paar knalkleuren om je ooglook mee op te frissen. 

Het Sleek All Night Long palette kan je vinden bij Di of online voor €10,99.

Wat vind jij : het kopen waard?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Volgens mij is dit het perfect palette voor een everyday look :)

    BeantwoordenVerwijderen